Moj Posao zapošljava studenta

mojposao

MojPosao je vodeći portal za oglašavanje radnih pozicija u Hrvatskoj. Pripada grupaciji koja okuplja portale EduCentar, MojPrviPosao i CentarNekretnina, dio smo Alma medie od studenog 2012. godine. MojPosao zapošljava motivirane, nadarene osobe, otvorene za učenje i spremne za rad u izazovnoj i poticajnoj radnoj okolini koje vjeruju u mogućnosti novih tehnologija.

S ciljem uspješnog nastavka poslovanja, tvrtka traži novog člana tima za poziciju Web administrator sadržaja – student (m/ž). Ukoliko si vješt u radu s računalom, brzo tipkaš i imaš barem malo iskustva u upravljanju digitalnim sadržajima, ovo je možda posao baš za tebe. Tražimo osobu sa studentskim ugovorom na pola radnog vremena, s mogućnošću dolaska na posao unaprijed dogovorenim radnim danima.

Glavni zadaci:
formatiranje teksta
strukturirano prikupljanje i obrada podataka
postavljanje i uređivanje oglasa u web sučelju
administriranje web stranice i banner sustava
tehnička podrška

Uvjeti:
izvrsno poznavanje pravopisa hrvatskog te engleskog jezika
studentski ugovor
poznavanje MS Office alata (Word, Excel, Outlook)
poznavanje osnova rada u Photoshop-u
poznavanje HTML-a
izvrsno snalaženje na internetu tzv. Googlanje

Ako se prepoznajete u navedenim uvjetima, pozivamo Vas da se na natječaj prijavite do 15. rujna 2014. godine putem ovog linka za prijavu.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …