”Miki”: Promocija prvog romana Marine Radoš

02c64edf3e5ba50994c7c56c55d30b3f_XL

Marina Radoš je objavila video teaser za promociju svog prvijenca ”Mikija” koja će se održati u utorak 3.6.2014. u Mostaru. U kratkoj video reklami, koju je navodno sama izrežirala, Marina Radoš je prikazala ženu koja ubija svog muškarca i proždire mu srce. U nekolicini kadrova je prikazani su originalni snimci rata u Mostaru, ali i skokovi sa Starog mosta.

Marina, koja je i kolumnistica na našem portalu, opisuju kao jednu od najtalentiranijih mladih nada hercegbosanske književnosti, a da doista zna privući pozornost medija i javnosti pokazuje doista veliki interes koji posljednjih dana vlada za njezinim prvim romanom.

Podsjetimo, u romanu ”Miki” Marina Radoš opisuje sudbinu Mikija Kolarevića, mostarskog Srbina koji se nakon 20 godina života u Beogradu vraća u rodni Mostar započeti novi život i pri tome se zaljubljuje u 15 godina mlađu studenticu iz Hercegovine. Već su počela nagađanja tko se krije iza profesora Mikija Kolarevića, ali Radoš ni u jednom od dosadašnjih intervjua nije odgovorila postoji li on, ili ne. Odgovor se vjerojatno krije u Hrvatskom Domu HSK, 3.6.2014. s početkom u 19:00h.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …