Miješam malter, motam žicu: Sajam sezonskih poslova

U sklopu međunarodnog sajma turizma CroTOUR 2011., na Zagrebackom velesajmu će se od 23. do 26. ožujka održati “Cro Summer Job” sajam sezonskih poslova, koji organizira Udruga studenata ZSM-VERN’. Sajam će na jednom mjestu okupiti studente zainteresirane za pronalazak sezonskog ili honorarnog posla, te turisticka poduzeća koja su već pocela tražiti sezonske radnike.

Studentima je ovo idealna prilika da se upoznaju s poslodavcima, kojima će na licu mjesta moći predati svoje životopise, prijaviti se na otvorena radna mjesta ili informirati o uvjetima za zaposlenje. Tijekom cetiri dana trajanja, posjetiteljima će se predstaviti više od 30 poduzeća koja izravno ili u određenoj mjeri surađuju s turistickim sektorom, a sajam će organizirano posjetiti mladi iz citave Hrvatske. Vrijednost ove inicijative prepoznali su i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska obrtnicka komora i mnoge druge institucije, koje su dale svoju podršku održavanju sajma poslova. Dodatne informacije o ″Cro Summer Job-u″ možete saznati i na Facebook stranici projekta. Kako bi se mlade što bolje uputilo u zanimanja i mogućnosti u turizmu, u petak, 25. ožujka, u paviljonu 8, brojni domaći i strani predavaci održat će prezentacije na temu samozapošljavanja u turizmu. Predavanje će održati i predstojnica katedre za turizam na Zagrebackoj školi za menadžment – VERN’, Romana Franjić, te zamjenik predstojnice, Željko Trezner. Predavanje profesora Treznera na temu ″Kako pokrenuti svoju turisticku agenciju?″, zapocet će u 17.00 sati, a predavanje profesorice Franjić na temu ″Kako postati animator i event manager″, u 18.00 sati. Predavanja će se održati u sklopu UHPA Salona, edukativnog dijela CroTOUR sajma, kojeg organizira Udruga hrvatskih putnickih agencija. Cijena pojedinacne ulaznice na CroTOUR sajam iznosi 20 kuna, a ako je rijec o grupnom studentskom posjetu, cijena ulaznice iznosi 8 kuna.

Radi organizacije grupnih posjeta, pozivamo sve studente koji žele posjetiti ovogodišnji međunarodni sajam turizma u Zagrebu, da se jave Matei Šumak iz Odjela za komunikacije na e-mail adresu: matea.sumak@vern.hr, ili na broj telefona 48 81 833.

www.vern.hr 

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …