Menzona: Aplikacija koja nudi sve informacije o menzama

menyonay

Menzona tim čine Dinko Job, David Kampić i Alexander Štimac. Na zadnjoj godini studija primijetili su da još uvijek ne znaju gdje se sve menze u Zagrebu nalaze, a kamoli kakvo im je radno vrijeme, kako doći do koje i slično. Stoga su odlučili napraviti aplikaciju koja sadrži sve te informacije i još puno toga.

Dinko i David krenuli su prije 8 mjeseci razrađivati koncept cijelog projekta. Preko ljeta im se pridružio i Alexander te su krenuli s konkretnim stvarima; prototipovi aplikacija, web stranica te promotivni materijali – plakati.

Ideja projekta Menzona jest svim studentima (osobito brucošima i studentima na razmjeni) olakšati snalaženje po gradu što se tiče studentske prehrane i da postoji “mjesto” gdje će dobiti željene informacije o menzama.

slikicaaaa

Osim što David i Alex trče po nasipu ili uz autocestu, svako malo ih možete nači u Tkalči ili na križanju Savske i Vukovarske. Inače…vole sve što vole i mladi.

Dinko Job: Vrijedno sam crtao skice, pravio doručak i prototipove. Radio testiranja i bla bla bla. No, ništa ja neznam, tu sam s biciklom.

David Kampić: Začetnik sam ideje. Testiranje i izrada prototipova bilo mi je dobro jutro i laku noć. Još sam stigao spamati Alexa i Dinka ; )

Aleksandar Štimac:Realizirao sam ideje u sitne sate. Marljivo čitao Davidove spamove. Na trenutke nestajao poput brodova u Bermudskom trokutu. : )

 

Menzona aplikacija nudi sljedeće karakteristike:

  • Najbliža menza u gradu (karta s menzama te generiranje autorute)
  • Otvorene menze (prikaz svih menzi s radnim vremenom)
  • Informacije o menzama
  • Rangiranje i recenzije
  • Stanje na iksici

Nadamo se da će vam ova aplikacija biti od koristi, a ekipi svaka čast na trudu i volji! Aplikaciju možete preuzeti i na GooglePlay-u na ovom linku!

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …