Mate Damić novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Untitled

U petak 6. prosinca 2013. u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Nakon konstituiranja novog saziva Skupštine, na sjednici su uslijedili izbori za novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Za izbore su predložena dva kandidata: Mate Damić s Ekonomskog fakulteta i Andrea Kovač s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Za predsjednika je u prvom krugu izabran Mate Damić, student I. godine diplomskog studija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, s 40 glasova članova Skupštine. Mandat novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu traje jednu godinu.

Podsjetimo, za izbor novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu bila je potrebna natpolovična većina ukupnog broja članova Skupštine, odnosno 26 glasova. Glasovanju je pristupilo 46 članova novokonstituirane Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Mate Damić – životopis i plan rada (.pdf)

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …