Ma mrš u pi*ku materinu: Studentica koja je smijenila premijera Zeljkovića

elmahayat

Elma Odobašić, koju je premijer Vlade Kantona Sarajevo Suad Zeljković telefonski poslao u pi*ku materinu, studentica je koja je morala obaviti praksu i zaraditi džeparac, sve ono što joj Sarajevo nije osiguralo.

Elma nema rodbinu koja bi joj osigurala posao u državnim institucijama, pa je priliku potražila u privatnoj ustanovi koja ulaže u mlade, a kada je nazvala premijera samo je radila svoj posao.

“Bila sam užasnuta tim što se dogodilo. Ne mogu vjerovati da jedan premijer koji je obrazovan može nešto tako reći”, rekla je mlada Elma za Hayat TV.

Premijer se nakon objave snimke u javnosti Elmi nije ni ispričao niti priznao grešku.

“Ne očekujem ispriku. Premijer je sve negirao. Rekao je da je potreban neki detektor laži, tajne službe, tvrdi da je sve namontirano. E pa nije istina, ja sam premijera zvala i on je tako odgovorio.

Premijer očito nije dorastao vremenu pa dođu tako vremena kada pamet zašuti, a budala progovori, što bi rekao Ivo Andrić.

Podsjećamo, novinarka televizije Hayat nazvala je premijera Vlade Kantona Sarajevo Suada Zeljkovića kako bi dobila njegovu izjavu vezanu uz nerede diljem BiH. Premijera Zeljkovića teško su pogodili neredi i pozivi prosvjednika da podnese ostavku.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …