Konferencija ” S lovom treba znati”

S lovom treba znati - konferencija

Sjetite se osjećaja kad ste željeli iŠi na koncert svoje omiljene glazbene grupe, a niste mogli kupiti kartu, jer ste novac prethodno potrošili na subotnji izlazak. SC je konacno proslijedio plaću part-time posla na racun, pa slijedi odlazak u grad – nove cipele, sat, pa još par stvari na sniženju, pa odlazak navecer van jer treba to proslavit…a onda shvatiš da treba izdvojiti novce za more. Sjetite se kakav je osjećaj bio kad niste mogli poslati ni SMS ili nazvati nekoga, jer ste novac prethodno potrošili na kavu, cigarete ili neki drugi porok. Dobrodošli u klub. Ako imate ove simptome, patite od akutnog problema financijske nediscipline.

Glavni uzrocnici siromaštva i financijskih problema su strah i neznanje. Financijsko obrazovanje je najveći oblik moći, ako ga razumijete, pocinjete graditi uspješnu budućnost i financijsku neovisnost.

Studentska udruga Financijski klub i neprofitna organizacija Život u plusu, organiziraju konferenciju na temu upravljanja osobnim financijama za studente. Konferencija je namijenjena svima koji žele svoje financije staviti pod kontrolu, izbjeći minuse, kreditna zaduženja i druge financijske probleme te onima koji žele nauciti kako upravljati novcem da bi mogli voditi sretan i ispunjen život.

Ocekuju vas strucni predavaci, korisni savjeti i informacije, besplatne aplikacije za vo­đnje kućnog budžeta i troškova online te putem mobilnog telefona. Svi sudionici dobit će i brošuru “Osobne financije za studente”. Ulaz je besplatan, a svi koji se na konferenciju prijave putem online prijavnice imaju priliku osvojiti i vrijedne nagrade u obliku financijskih prirucnika, štednog uloga, police životnog osiguranja i brojnih drugih nagrada. Prvi krug izvlacenja nagrada bit će već 28. travnja, kad će na Facebooku biti objavljena imena dobitnika, a drugi krug na samoj konferenciji, 3. svibnja.

PROGRAM KONFERENCIJE:

> Predavanje “Sljedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo milijunaši”
  • Martina Osmak – mlada poduzetnica cija je obiteljska tvrtka razvila prvi domaći online servis za vo­đnje kućnog budžeta
> Predavanje “Presjek životnog standarda u zemljama EU i u Hrvatskoj”
  • Stribor Erega – autor prirucnika za osobne financije “Što banke ne žele da znate”
> Predavanje “Mobilni softver za vo­đnje osobnih financija”
  • Andraž Logar – slovenski poduzetnik cija je tvrtka razvila mobilni softver za evidenciju troškova
> Predavanje “Uloga i znacaj osiguranja u suvremenom životu zajednice i pojedinca 
  • Katina Kaleb – Hrvatski ured za osiguranje

Pristupite online prijavnici i sudjelujte na konferenciji!

S lovom treba znati - konferencija

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …