Koncert na trgu -” Bez veze nije bezveze”

Gdje ćete provesti sate prije izlaska ovaj petak? Jeste li željni dobre svirke? Niste raspoloženi dugo putovati do udaljenih klubova?Nema problema, imate priliku ‘zagrijavati’ se na Trgu bana Josipa Jelacića!

Ovog petka, povodom Međunarodnog dana protiv korupcije, održava se koncert na Trgu na kojem će nastupati mladi studentski bendovi. Pozivamo vas da dođete i upotpunite svoj izlazak slušajući svoje vršnjake i njihove svirke!

bez veze nije bezveze

Zašto?

Zato što je rijec o ljudima koji se paralelno uz studij bave stvarima koje vole. Upravo to je poanta našeg projekta „Bez veze nije bezveze“ (http://www.facebook.com/events/225872314149735/). Cilj projekta je ukazati mladima da se u životu može uspijeti i bez veze. Potrebni su samo trud, volja, rad i ljubav prema onome što radite.

Projekt smo odlucili zatvoriti još jednim koncertom. Zašto opet? Zato što se i prošle godine povodom Međunarodnog dana protiv korupcije organzirao koncert na Trgu u sklopu projekta “Studenti protiv korupcije” (http://www.facebook.com/StudentiProtivKorupcije). Upravo iz tog razloga našu poruku zaokružujemo ovim događajem da bi pokazali kako budući glazbenici ne trebaju imati ‘veze’ i poznate ljude kako bi javnost primjetila za njihov talent i kako bi se i ove godine na isti datum dobro zabavili!

Program zapocinje u 20.00 h, a bendovi i izvođaci koji nastupaju su:

• JedNota Djembe
Ovaj instrumentalni bend se sastoji od 9 clanova koji sviraju zapadnoafricke tradicionalne ritmove (Djole, Dallah, Lolo + Balakulandjan u rezervi).

• Nema love
NemaLove je bend iz Zaprešića koji je postojao u krizi i prije krize jer pod tim imenom svira od kraja 2007. godine. U repertoaru se nađe obrada starog i novog rocka, popa i rokenrola, a zadnjih mjeseci usmjereni su na stvaranje autorskih pjesama.

• Azarte – Helena Huncaga i Ivan Zecić
Azarte je duo koji svira acoustic obrade pop, rock, rnb pjesama poznatih izvođaca (Rihanna, Maroon 5, Amy Winehouse, Melanie Fiona, Dino Dvornik,..)

• Jolly Rogers
Jolly Rogers su zagrebacki celtic punk-rock bend cija se glazba kreće od burnog celtic punka, preko gusarske tematike pa sve do, za upotpuniti doživljaj, obrade poneke poznate pjesme na irski nacin.

• Angels i Marcela Oroši
Grupa Angels je ženski rock bend iz Crikvenice koji postoji već 9 godina i iza sebe imaju velik broj live nastupa na kojima sviraju obrade stranih i domaćih rock hitova, ali i autorskih pjesama, kojima su pridodale svoj ženski glazbeni štih.

• Livestream
Bend Livestream postoji nešto manje od godine dana i sastoji se od 5 clanova sa bogatim glazbenim iskustvom. Sviraju obrade stranih i domaćih rock i pop pjesama. Na njihovom širokom repertuaru se nađe ponešto za svakoga.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …