Škola javnih nastupa i prezentacijskih vještina

ŠKOLA JAVNIH NASTUPA I PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA će se održati 21. i 22. travnja 2012. u Auli Sveucilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveucilišta u Zagrebu.

Škola se sastoji od tri dijela: prvi, teoretski dio obuhvaća, u vidu predavanja, osnovne zakonitosti javnih nastupa i prezentiranja sadržaja. Drugi, prakticni dio podrazumijeva prakticnu vježbu dijela polaznika pred kamerom te treći dio u kojem će se analizirati snimke pojedinih polaznika pred kamerama i ukazati na konkretne pojedinosti koje se mogu unaprijediti.

Posebna cjelina odnosit će se na pripremu i održavanje efikasnih prezentacija koja će polaznicima omogućiti nesmetano održavanje prezentacija u fakultetskim okružjima, ali ih i pripremiti za sve izazove kretanja u samostalne profesionalne karijere na razlicitim podrucjima.

Na školu su pozvani po jedan student i asistent sa svakog fakulteta Sveucilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje na Školi javnih nastupa i prezentacijskih vještina za studente i asistente nominirane od strane podružnice Studentskog zbora, odnosno uprave fakulteta je besplatno.

Cijena participacije za ostale sudionike je 200 kn.

Za sva dodatna pitanja:

skola.javnih.nastupa@gmail.com

http://www.facebook.com/events/179807542130897/

tel.095.8300.955

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …