Job Fair 2011

Nakon godine izbivanja odlucili smo ponovno organizirati JobFair, ovog puta proširenog koncepta koji pruža studentima potpuni uvid u opcije nakon diplome. Uz uobicajeno predstavljanje tvrtki, ove godine će studenti imati priliku dodatno se informirati o mogućnostima daljnjeg obrazovanja i znanstvenog rada te o pokretanju vlastite tvrtke.

Ukoliko ste tvrtka u potrazi za izvrsnim studentima, visokoškolovanim magistrima ili mogućim partnerima, JobFair je idealna prilika za promociju Vaše tvrtke u prostorima FER-a te ostvarivanje direktnih kontakata sa budućim zaposlenicima ili suradnicima.
Kao studenti se imate priliku već za vrijeme studija informirati o mogućnostima nakon stjecanja diplome, te nam je cilj prezentirati tri najcešća smjera u koje možete krenuti: zaposlenje u nekoj od viskotehnoloških tvrtki, nastavak visokog obrazovanja i izgradnja znanstvene karijere,pokretanje vlastite tvrtke. Podrucje koje JobFair pokriva je tradicionalno ICT, ali i druge visokotehnološke inženjerske grane, poput strojarstva, elektrotehnike i energetike.
Proširite svoje znanje i pridružite nam se 18. i 19. svibnja u prostorima Fakulteta elektrotehnike i racunarstva.

Zaposlenje

Još kao student se informirajte o vještinama i znanjima koje tvrtke traže, ali i o pogodnostima koje nude. Spoznajte svoje prednosti i mane, upoznajte se s aktualnim tehnologijama, ali i onima koje tek dolaze, a ako imate viška vremena pocnite već za vrijeme studija razmišljati o honorarnom poslu. JobFair je prilika da iz prve ruke saznate kako će izgledati vaš sutrašnje radno mjesto i da se što bolje pripremite za njega.

Obrazovanje

Ukoliko ste iznimno kreativni već kao student možete objavljivati znanstvene radove. Uputit ćemo Vas na koje nacine to možete ostvariti. Također ćemo u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i racunarstva studentima pružiti uvid u nastavak obrazovanja nakon diplomskog studija. Ako se ne vidite u nekoj od visokotehnoloških tvrtki, već bi ste dalje nastavili graditi znanstvenu karijeru, probat ćemo Vam predstaviti neke od ustanova u Hrvatskoj koje nude mogućnost daljnjeg znanstvenog rada i usavršavanja.

Vlastiti biznis

Ako se vidite kao dovoljno odlucni i kreativni uvijek ostaje i mogućnost pokretanja vlastite tvrtke. Ukoliko ste spremni za preuzimanje rizika i odgovornosti vođenja vlastite tvrtke, svakako prije poslušajte što vam vaši donedavni kolege, a danas mladi poduzetnici, imaju za reći. Kako što prije preskociti sve pravne zavrzlame, u kojim podrucjima su oni uspjeli i općenito na koje sve ne-inženjerske probleme možete naići.

izvor: http://jobfair.com.hr/

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …