Javna rasprava o Nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata

1857

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvara javnu raspravu o Nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata utvrđuje uvjete i način ostvarivanja prava na potporu za pokriće troškova prehrane studenata, vođenje evidencije korisnika potpore, uvjete za pružanje usluge te obveze davatelja usluge prehrane studentima.

Javna rasprava otvorena je od 13. prosinca do 27. prosinca 2013. godine.

Cilj javne rasprave je prikupiti mišljenja, primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti o predloženim izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i na pojedine točke predložene u Nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata uz jasna obrazloženja i to na obrascu za sudjelovanje u savjetovanju koji možete preuzeti ovdje.

Primjedbe i prijedlozi koji neće biti dostavljeni na priloženome obrascu, neće se razmatrati.

Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte:javnarasprava-prehrana-studenata@mzos.hr.

Nakon završetka procesa savjetovanja pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja o prihvaćanju ili neprihvaćanju.

Za dodatne upite vezano uz postupak savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-prehrana-studenata@mzos.hr.

DOKUMENTI

Dokumente možete preuzeti klikom.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …