Jarun kup 2013. održava se po šesti put zaredom u Zagrebu

jarunkup

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb organizira turnir koji će se održati od 27. travnja do 1. svibnja 2013. godine na terenima za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun…

Bit će to šesta godina organizacije te će turnir biti organiziran u sve tri moguće konkurencije; u kadetskoj (1998. i mlađi), juniorskoj (1994. i mlađi) i seniorskoj konkurenciji.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolji pojedinci turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Kotizacija po ekipi u seniorskoj konkurenciji je 350 kn, dok kotizacija za juniorsku konkurenciju iznosi 150 kn. Kotizacija za 1998. godište i mlađe iznosi 100 kn.

Prijave za turnir primat će se do 23. travnja 2013. do ponoći. Sve naknadne informacije moći će se pratiti na službenoj stranici turnira ili putem Facebooka (Jarun kup 2013.). Turnir će se održati bez obzira na vremenske uvjete.
Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …