Index night by Cockta: Osvoji stipendiju od 1000 kuna

indexnightcockta

Što je index night?

Index night je naziv za novi program srijedom u Clubu Roko, s početkom od 13.02.2013. godine pod pokroviteljstvom Cockte.
Želja je sveučilište, fakultet, predavanja, profesore preseliti u naš Club, odnosno u našu ”Odgojno-obrazovnu instituciju Roko” (u nastavku institucija).
Prigodno tome napravljena je web stranica institucije – www.clubroko.hr/indeks.

Cilj je što vjerodostojnije Roko predstaviti kao mjesto gdje će studenti imati svoja predavanja, profesore, asistente i sve što ih inače u životu veže za fakultetske obveze.

Sam koncept ”Index night” srijede zasniva se na četiri srijede (osim u drugom mjesecu, kada su tri srijede) u mjesecu koje čine jedan ciklus. Za vrijeme tog ciklusa provjeravat će se ”znanje” studenata putem kolokvija i terenske nastave.

Svaki tjedan na redu je jedan novi kolegij. Naravno, radi se o prilagođenom nastavnom programu. Tako ćemo u prvom tjednu 2. mjeseca imati predavanja iz kolegija ” Metodike zavođenja”.

Svaki predmet se ”sluša” tjedan dana, nakon čega se provjerava znanje putem online kolokvija tefotografije usko vezane za tematiku kolegija (terenska nastava).

Student na osnovu ocjene iz kolokvija i terenske nastave dobiva zaključnu ocjenu iz tog predmeta. Prosjek ocjena iz svih predmeta na kraju mjeseca čini zaključnu ocjenu studenta. Onaj s najboljim prosjekom osvaja stipendiju od 1000 kuna koja će se dodijeliti posljednje srijede u mjesecu. Ukoliko dvoje ili više studenata imaju isti prosjek, pristupit će završnom ispitu kojim će se utvrditi tko je bolji.

Tko se i kako može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti i to putem online obrazca na clubroko.hr/indeks. Pri tome oni ostavljaju svoje ime i prezime te email adresu. Svaki sudionik će imati svoj nadimak s kojim će pristupati kolokviju.

Kako izgleda kolokvij?

Kolokvij će biti dosupan na gore navedenoj internet stranici i mogu ga vidjeti isključivo registrirani članovi! Kolokvij će na web stranici stajati 2 dana i u obzir će se uzeti isključivo vaš prvi riješen kolokvij, što znači da nemate pravo prepraviti i slati još nekoliko kolokvija.
Kolokvij će se sastojati od 10 pitanja (zaokruživanje, nadopunjavanje i esejska pitanja) i bit će primjereno tome bodovan. Ovisno o broju bodova, student će dobiti određenu ocjenu koja će se dodati ocjeni iz terenske nastave i na osnovu toga se daje konačna ocjena iz navedenog predmeta.
Kako izlgeda terenska nastava?

Terenska nastava će se uglavnom sastojati od fotografije na kojoj ste vi. Fotografija mora biti uslikana na temu koju je zadao profesor, a bit će usko vezana uz predmet koji polažete taj tjedan.
Što je stipendija?

Stipendijom nagrađujemo najbolje ocijenjenog studenta. Iznos stipendije je 1000 kuna i dodijelit će se posljednje srijede u mjesecu u Clubu Roko.
Tematski uređen Club

Osim virtualnog sadržaja, povodom ”Index night” srijede i Club Roko će biti prigodono i tematski uređen. Profesori i asistenti (koje čine naši konobari i hostese) bit će prigodno odijeveni s dodatnim elementima poput kravata, naočala i slično. Svake srijede su ”laboratorijske vježbe” pa će tako naše profesorice studente dočekati s pićem dobrodošlice u epruvatama.

Također, ”Za one koji žele znati više”, svake srijede od 22:00 do 00:00 na terasi Akademije će biti zagrijavanje i sva pića će biti u pola cijene! Dekanat snosi troškove i subvencionira polovicu vašeg računa!

Više informacija na: www.clubroko.hr/indeks

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …