Humanitarna božićna akcija: “Zasladi dan i daruj nekom božićni san”

bozicna

Dana 17. i 18.12. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (u prostoru KSET-a) održat će se humanitarna božićna akcija “Zasladi dan i daruj nekom božićni san”.

Akcija će se provesti u organizaciji studentskih udruga EESTEC LC Zagreb, BEST Zagreb i IAESTE LO Zagreb uz potporu Kluba studenata elektrotehnike (KSET). Osim akademskim radionicama, udruge se na lokalnoj razini redovito bave humanitarnim radom – tako je ovo već četvrto izdanje božićne akcije koja će, kako se članovi udruga nadaju, uz potporu dobrih ljudi dobre volje postati predbožićna tradicija.

Članovi međunarodnih studentskih organizacija EESTEC, BEST i IAESTE tijekom dva dana trajanja akcije od 9 do 16 sati dijelit će palačinke, kolače i ostale slastice, te prigodne predmete koje su pripremili sponzori.

Sav prihod prikupljen na ovogodišnjoj humanitarnoj akciji bit će iskorišten za pomoć samohranoj majci koja živi s dva sina od 1600 kn mjesečno u kotlovnici i kuhinji bivšeg restorana. S obzirom na to da ova obitelj nema osnovne uvjete za život, poželjeli smo im barem malo uljepšati božićno raspoloženje.

Ovim putem članovi EESTEC-a, BEST-a i IEASTE-a pozivaju sve one koji se budu tih dana nalazili u prostorima FER-a da posjete i podupru akciju financijskim prilozima ili jednostavno vedrim božićnim duhom. Svi koji ne mogu prisustvovati akciji, a voljeli bi razveseliti ovu obitelj javite se na kontakt e-mail : zagreb@eestec.net. Slastice će se dijeliti na bazi dobrovoljnih priloga pa svakako dođite, zasladite svoj dan i omogućite svojim prilogom darivanje onih kojima je pomoć najpotrebnija!

EESTEC LC Zagreb je studentska udruga koja niz godina djeluje na FER-u. Udruga se prvenstveno bavi organizacijom međunarodnih stručnih radionica za studente europskih podružnica EESTEC-a.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

IAESTE LO Zagreb je lokalni odbor međunarodne neprofitne studentske udruge IAESTE koja se bavi razmjenom studenata u vidu slanja studenata na stručne prakse u inozemstvo. IAESTE je kao udruga prisutna u više od 80 zemalja cijelog svijeta i od 1948. godine pomaže budućim mladim inženjerima da steknu praktično iskustvo prije dolaska na tržište rada, ali i da upoznaju druge kulture i tradicije diljem svijeta.

Više informacija o udrugama te kako se uključiti u njihov rad možete pronaći na:http://www.eestec-zg.hrhttp://www.best.hr i http://www.iaeste.hr. Vidimo se!

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …