Humanitarna akcija “Zasladi dan i daruj nekom Božićni san”

Dana 17. i 18.12. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (u prostoru KSET-a) održat će se humanitarna Božićna akcija “Zasladi dan i daruj nekom Božićni san”.

Akcija će se provesti u ogranizaciji studentskih udruga EESTEC LC Zagreb i BEST Zagreb , uz potporu Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

Osim akademskim radionicama, udruge se na lokalnoj razini redovito bave humanitarnim radom – tako je ovo već  treće izdanje Božićne akcije koja će, kako se članovi udruga nadaju, uz potporu dobrih ljudi dobre volje postati predbožićna tradicija.

Članovi međunarodnih studentskih organizacija EESTEC i BEST tijekom dva dana trajanja akcije od 10 do 16 sati dijelit će palačinke, kolače i ostale slastice, te prigodne predmete koje su pripremili sponzori.

Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje novaca za obitelj Andričić.

Markica Andričić je 29-godišnji mladić koji boluje od cerebralne paralize i mentalne retardacije. Njegova majka mora biti kraj njega 24 sata dnevno. S primanjima nešto višim od dvije tisuće kuna mjesečno obitelj ne može izaći na kraj i stoga im je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Ovim putem članovi EESTEC-a i BEST-a Zagreb pozivaju sve one koji se budu tih dana nalazili u prostorima FER-a da posjete i podupru akciju financijskim prilozima ili jednostavno vedrim Božićnim duhom.

Sve koji možda nisu u mogućnosti pomoći za vrijeme trajanja akcije, a voljeli bi sudjelovati i pomoći razveseliti ovu obitelj javite se na kontakt e-mail : cp@eestec-zg.hr.

Slastice će se dijeliti na bazi dobrovoljnih priloga pa svakako dođite, zasladite svoj dan i omogućite svojim prilogom darivanje onih kojima je pomoć najpotrebnija!

EESTEC LC Zagreb je studentska udruga koja niz godina djeluje na FER-u. Udruga se prvenstveno bavi organizacijom međunarodnih stručnih radionica za studente europskih podružnica EESTEC-a.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 90 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o udrugama te kako se uključiti u njihov rad možete pronaći na: http://eestec.net/ i http://www.best.hr/

Vidimo se!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …