FOTO: Zavičajni klub hercegovačkih studenata obilježio 20 godina postojanja

20 godina Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata

Zavičajni klub hercegovačkih studenata je u petak u hotelu Westin svečano obilježio 20 godina postojanja kluba. U prelijepom i svečanom ozračju uživali smo u kulturnom, folklornom, dramskom te filmskom programu.

Glumci Dragan Despot i Ivo Jurić, pjevači Ivan Mikulić, Miroslav Škoro i Klapa Intrade te folklorna sekcija ZKHS-a unijeli su poseban žar i začinili cijelu večer. U filmskom dijelu, mogli smo uživati u dokumentarcu o Zavičajnom klubu hercegovačkih studenata u kojem su govorili njegovi osnivači, predsjednici te osobe koje se značajno doprinijele radu samog Kluba.

Prisutnima se obratio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te aktualna predsjednica Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, Gabriela Mitar iz Posušja, koja je ujedno i prva dama na čelu Kluba od njegova osnutka.

Obilježavanje 20 godina postojanja Kluba, nastavlja se u nedjelju 10.5. u franjevačkom samostanu Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi, misom zahvalnicom koju će s početkom u 18.00h predvoditi fra Mario Knezović, jedan od osnivača Kluba.

Proslava obljetnice završava predstavom u izvedbi članova Kluba koja će biti prikazana u subotu 16.5. u Kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić.

Čestitke od portala esava.info za jedinu zavičajnu udrugu koja u kontinuitetu već 20 godina radi, stvara i živi!

FOTO: Bruno Zlomislić

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …