FOTO: Po prvi put se okupila košarkaška momčad Save

treca

U srijedu, 23.10.2013. u maloj dvorani u sklopu Arene, po prvi put se okupila buduća košarkaša momčad Save. Zajednička inicijativa Uprave doma, Studentskog centra te studenata je na taj način pokrenula sjajnu priču za sve ljubitelje košarke koji su željni rekreacije, ali i kompeticije.

druga

Kako je najavljeno, ekipa će za sada trenirati, a u skorije vrijeme se mogu očekivati i prve utakmice te odlasci i gostovanja na raznim turnirima u regiji. Ravnatelj Studentskog centra, Pejo Pavlović je već i prije najavio kako želi potaknuti studente da se bave sportom te će u suradnji s upraviteljem i Upravom našeg doma ovo biti pravi iskorak u tom smjeru.

prva

Od strane studenata, najviše treba zahvaliti Kreši Uzelcu koji je organizirao i okupio mlade sportaše iz našeg doma. Na prvom treningu je bilo desetak momaka, ali ne sumnjamo kako će ih biti i još više. Uprava doma na Savi je najavila kako će biti ozbiljan sparing partner. U bližoj budućnosti očekujemo i formiranje nogometne te ženske odbojkaške ekipe. O tome više uskoro! Želimo im mnogo sreće i uspjeha!

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …