FOTO: Novi studentski restoran u Varaždinu

studentska_menza_varazdin_28082014_13

Varaždin će dobiti novi studentski restoran vrijedan više od 13.5 milijuna kuna. Ovih dana završava se uređenje okoliša oko novog restorana koji će s radom započeti već 1. rujna. Potvrdio je to za eVaraždin i ravnatelj Studentskog centra Varaždin Nenada Milijaša, koji navodi kako još treba obaviti tehnički pregled.

– Restoran je u potpunosti gotov, ovih se dana uređuje i okoliš, a nakon tehničkog pregleda, sve je spremno za otvorenje. Već 1. rujna restoran će studentima i posjetiteljima otvoriti svoja vrata, a službeno otvorenje planirano je za 8. rujna – istaknuo je ravnatelj Milijaš.

studentska_menza_varazdin_28082014_10

Restoran je izgrađen kraj Studentskog doma, površine je oko tisuću kvadratnih metara s oko tristo sjedećih mjesta. Najveći dio sredstava za izgradnju restorana osiguralo je Sveučilište u Zagrebu, dok su dio osigurali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Foto: Zoran Stanko

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …