ExchangeAbility – promocija Erasmus programa za studente s invaliditetom i posebnim potrebama

1475815_10151910708972655_2039157136_n

Erasmus Student Network Hrvatska, u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU i Međunarodnim uredom Sveučilišta u Zagrebu, organizira konferenciju pod nazivom „ExchangeAbility: Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama“ koja će se održati utorak, 17.12.2013., s početkom u 14:00 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Cilj konferencije je promocija Erasmus programa među studentima s posebnim potrebama te informiranje o dodatnoj financijskoj potpori („special needs grant“) koja je dostupna studentima koji odlaze na Erasmus mobilnost.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije, Međunarodnog ureda Sveučilišta u Zagrebu, Erasmus Student Networka te hrvatski paraolimpijac i bivši Erasmus student Mihovil Španja.

ESN Hrvatska volonterska je udruga koja pomaže studentima na razmjeni u Hrvatskoj. Sastoji se od 6 članica: ESN Dubrovnik, ESN Osijek, ESN Rijeka, ESN Split, ESN Zadar i ESN Zagreb. Sastavnica je Erasmus Student Networka, najveće studentske udruge u Europi.

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …