eSTUDENT: Učlani se u najaktivniju studentsku udrugu!

izlet na buduce radno mjesto

eSTUDENT, jedna od najaktivnijih studentskih udruga u Hrvatskoj, održava svoj pristupni proces koji se odvija jednom godišnje, a svi zainteresirani imaju priliku do 17. listopada prijaviti se za sudjelovanje na http://pristupni.estudent.hr/#

Članstvom studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima u organizaciji Udruge. To je odličan način i za upoznavanje studenata s različitih fakulteta, međusobnu razmjenu znanja i iskustava te razvoj budućih poslovnih i prijateljskih odnosa. Rad u Udruzi stalan je izazov gdje se svaki uloženi trud višestruko vraća.

Udrugu čini preko 300 studenata koje spaja želja za edukacijom, razvojem i napretkom te koji svojim radom i trudom iz godine u godinu praćenjem najnovijih trendova i promjena postaju pokretači istih.

No, bez obzira na sav rad, eSTUDENT je ipak studentska udruga koja kroz teambuildinge i redovita druženja nastoji biti mjesto zabave, opuštanja i pozitivne atmosfere.

Ne pričamo bajke, dođi i uvjeri se!

Logo

Članstvo

Članstvo je besplatno i otvoreno za sve studente u Zagrebu koji su završili prvu godinu studija. Sve što je potrebno učiniti je:

  1. otići na pristupni.estudent.hr
  2. prijaviti se na pristupni proces
  3. odabrati svoj tim i proći testiranje te intervju


Predstavljanje timova (Drago mi je, eSTUDENT):
10.10. FER    18.30 h, Siva vijećnica
14.10. PBF    17.30 h, predavaonica 2
16.10. EFZG, 17.00 h, dvorana 3

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …