eStudent: Nova potraga za Povjerenstvom Zlatnog indeksa

zlatniindeks

Udruga eSTUDENT drugu godinu zaredom traži predstavnike studentskih udruga i zborova sa svih javnih sveučilišta u RH, koji će zajedno donositi odluku o dobitnicima Zlatnog indeksa 2014. Ovo je peta godina projekta koji nagrađuje poduzeća koja su pridonijela podizanju kvalitete studentskog života.

Zlatni indeks je projekt kojim se nagrađuju poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Kao takav jedinstveni projekt na području Hrvatske, Zlatni indeks ima potporu Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru, Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, MZOSa, Instituta za razvoj obrazovanja, HUPa i Hrvatske gospodarske komore.

Dobitnike nagrade Zlatni indeks odabire Povjerenstvo, tijelo osnovano od strane studentske udruge eSTUDENT, a čine ga studenti predstavnici studentskih udruga i zborova.
Osim časti odlučivanja o dobitnicima Zlatnog indeksa, udruge i zborovi dobivaju mogućnost
promoviranja svog djelovanja i svojih aktivnosti poduzećima i studentima, iskustvo sudjelovanjau projektu ovakve veličine i odličnu priliku za suradnju s ostalim studentskim udrugama.

Natječaj je otvoren do 9. siječnja 2015. i mogu se prijaviti sve aktivne studentske udruge i zborovi iz cijele Hrvatske.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …