ESTIEM Times Case Study Competition: Od radionice do puta u Ankaru

slika11

ESTIEM je studentska organizacija koja povezuje studente, ali i institucije diljem Europe na području industijskog inženjerstva i menadžmenta te predstavlja više od 50 000 studenata kroz 72 lokalne grupe iz 28 europskih zemalja.Hrvatska Također ima svoju ESTIEM lokalnu grupu osnovanu 2009. godine na Fakultetu stojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Ciljevi su joj povezivanje i unapređivanje odnosa između studenata kroz različite međunarodne projekte kao što su razmjene,seminari,radionice te  „casestudy“ natjecanja.

Prvi od nadolazećih projekata je TIMES CASE STUDY NATJECANJE koje će se održati 11.1.2013 u 10:00 sati, u prostorijama Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

slika1

TIMES CASE STUDY COMPETITION“ je natjecanje na kojem mogu sudjelovati svi studenti, sa bilo kojeg fakulteta raspodijeljeni u timove od 3-4 natjecatelja. Oni studenti koji nemaju svoj tim, a žele se natjecati mogu se prijaviti i na samom natjecanju će im biti dodijeljen tim. Cilj je rješiti zadani problem u određenom roku na dan natjecanja i prezentirati ga na engleskom jeziku pred stručnim žirijem koji odlučuje o pobjedniku i šalje ga na polufinale koje će se održati u Ankari (TURSKA).

Lokalna razina „TIMES CASE STUDY-a“ održat će se11.01.2014 u Zagrebu u prostorijama FSB-a.

Pobjednici finala „TIMES“ natjecanja dobivaju titulu najboljih studenata inženjerstva Europe !

Prijavu za natjecanje možete izvršiti slanjem e-mail-a na times@siim.hr .

Više o natjecanju možete saznati na facebook stranici eventa. Prije natjecanja održat će se radionica na kojoj će stručni treneri iz Beograda prednjeti svoje znanje o rješavanju casestudy-a. Više o radionici možete saznati na facebook stranici eventa.

Što čekaš ? Pobrini se da tvoj profesionalni put ide pravim tokom! Istakni se od gomile! Uzmi titulu najboljeg studenta inženjerstva i uz to se zabavi sa studentima iz cijele Europe!

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …