Dogovorena suradnja s MojPosao – najvećim portalom za zapošljavanje u Hrvatskoj!

suradnjaesava

Studentski portal esava.info je dogovorio suradnju s najvećim hrvatskim portalom za ponudu poslova – MojPosao.net koji je među 15 najposjećenijih web stranica u zemlji, s više od 700.000 posjetitelja svakog mjeseca.

Do sada je više od 54.000 klijenata započelo potragu za budućim zaposlenicima upravo putem oglasa objavljenih na MojPosao, a procjenjuje se da je putem njih zaposleno više od 140.000 osoba. Među ciljanom skupinom se nalaze svakako i studenti koji mogu pronaći ponudu raznih sezonski poslova, stažiranja, a u budućnosti i stalna zaposlenja.

Ostvarivanjem ove suradnje moći ćete na stranicama esava.info pronaći i poslovni box s najsvježijom ponudom poslova. Osim toga, u grupaciji portala MojPosao.hr se nalazi i EduCentar koji je kao “mlađi brat” usmjeren na ponudu edukacija, kako za studente, tako i za poslovne ljude ili one željne prekvalifikacije.

Dodatno, iz tjedna u tjedan ćemo prenositi istraživanja u organizaciji portala MojPosao, a koja se tiču tema poput zapošljavanja mladih, razini educiranosti, spremnosti na nove životne izazove i slično. Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe i naučiti nešto novo.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …