”DOBROTVOR IZ NEHAJA” – premijera predstave dramske sekcije ZKHS

Dragi prijatelji, s velikom radošću vas pozivamo na dugo ocekivanu premijeru predstave “Dobrotvor iz nehaja”, u izvedbi dramske sekcije Zavicajnog kluba hercegovackih studenata.

Nedjelja, 20. 3. 2011. s pocetkom u 20h u kinu Forum SD Stjepan Radić, Jarunska 2, Zagreb. Upad DŽABA! Rijec je o UrNEbeSNoJ komediji socijalnog karaktera s elementima crnog humora, dok tradicionalnog hercegovackog izricaja neće faliti!! Autor je Ante Boras, a uz Pratrovića su tu još: Sanja, Džoni, Dada, Luca, Loke, Paque, Vedrana i poznati glumac iznenađenja 😀 ! Uz ovakvu garnituru prekaljenih glumaca, koji su prošli daske “Kerempufa” i “Ha En Ka-a” ne možete pogriješiti ako dođete i pogledate predstavu. Naravno, bit će i pjesme, a Duvnjaci će odigrati kratki igrokaz “ASTANKO” od legendarnog Petra Miloša, autora još legendarnijeg “Rodijaka Ćipe”. Ako mislite da je to sve, grdno se varate…. Sprema se još iznenađenja, i nema druge nego da dođete i dobro se zabavite.

Lijep pozdrav, i vidimo se!

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …