Darujte od srca – darujte božićne čestitke SOS Dječjeg sela Hrvatska

Iako nas do Božića dijeli gotovo mjesec dana, nije prerano razmišljati o lijepim poklonima i iznenađenjima kojima ćemo razveseliti svoje najdraže. Lijepo je primati, a još je ljepše davati, posebice ako pokloni dolaze iz srca. U danima darivanja nikada ne zaboravljamo svoje najdraže i najbliže, no ove godine nemojte zaboraviti i one kojima je naša pomoć najvažnija – najmanje i najpotrebitije.

Djeca iz SOS Djecjih sela Hrvatska nacrtala su motive za božićne cestitke, a vas pozivaju da pomognete iscrtati njihovu budućnost u najljepšim bojama i motivima djetinjstva kupnjom tih cestitki. Svaka cestitka ima svoju pricu, dopustite da ona živi i dalje u toplim domovima vaših najdražih. Božićne i novogodišnje cestitke imaju 4 razlicita motiva, format cestitki je 11×15 cm, preklopne su i otisnute na kunstdruck papiru od 300 grama i cijena jedne cestitke iznosi 4 kune.
Poruka na cestitkama glasi Radostan Božić i Sretna Nova godina – na hrvatskom, njemackom, engleskom, francuskom i talijanskom jeziku.

Božićne cestitke 2011.:

cestitke

Ucinite dobro djelo i donesite osmijeh na lica najmlađih! Neka ovaj Božić svima bude ljepši i topliji – poklonite djeci SOS Djecjeg sela Hrvatska radosne blagdane.

Umjesto božićnih domjenaka i kupnje poklona poslovnim partnerima, KUPITE cestitke SOS Djecjeg sela Hrvatska (http://www.sos-dsh.hr/hr/bozicne_novogodisnje_cestitke.aspx) ili DONIRAJTE po vlastitu odabiru (http://www.sos-dsh.hr/hr/donacije.aspx )!

Ove će godine božićna akcija trajati od 14.11. do 19.12. Budite i vi prijatelj SOS Djecjeg sela i podržite božićnu akciju kupnjom božićnih cestitki. Obradujte svoje prijatelje, rodbinu ili poslovne partnere šarenim cestitkama iz SOS Djecjeg sela i pomozite naš rad.

SOS Djecje selo Hrvatska je nevladina, neprofitna organizacija koja već devetnaest godina pomaže djeci bez roditelja i roditeljske skrbi, zbrinjavajući ih u Selima i Zajednicama mladih u Lekeniku, Ladimirevcima, Osijeku i Zagrebu. SOS djecja sela u Hrvatskoj zbrinjavaju 250 djece i mladih, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, koji su svoj trajni dom, obiteljsko okruženje, ljubav i obrazovanje našli u SOS djecjim selima i SOS zajednicama mladih. Sela se financiraju dobrovoljnim donacijama građana i prijatelja Sela, a potrebe Sela su velike s obzirom na to da obuhvaćaju široki raspon obveza – od održavanja kućanstva i plaćanja režija za SOS kuće, do financiranja odjeće, obuće i aktivnosti djece iz Sela.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …