Dani volontiranja

volonteriStudentska udruga eSTUDENT organizira Dane volontiranja u Studentskom centru, 13. lipnja, od 10-16 sati.  Dođite i saznajte sve o volontiranju te postanite volonter jednog od 10 organizatora volonterskog rada koji će se ovdje predstaviti!

MALIM KORACIMA MIJENJAJTE SVIJET

Znate li da volontiranjem možete doprinijeti izgradnji boljeg društva, da možete steći brojna poznanstva i korisne kontakte, biti nagrađeni nefinancijski (putovanja, edukacije, ljetne škole, sudjelovanje na konferencijama, prakse), a ponekad i financijski? Znate li da se volontirati može u bezbroj podrucja i da svatko u nekoj od volonterskih aktivnosti može naći svoj interes?

Znate li da volonteri cesto pocinju s volonterskim aktivnostima iz altruistickih razloga, no kako vrijeme prolazi, najcešće shvaćaju da puno više primaju nego daju?

Na Danima volontiranja na štandovima će se predstavljati 10 organizatora volonterskih aktivnosti u RH i inozemstvu u ciji se rad možete ukljuciti. Možete se ukljuciti u volontiranje na sljedećim aktivnostima: pomoć studentima s invaliditetom, bolesnoj djeci i odraslima,  zaštiti okoliša, volontiranje u inozemstvu u međunarodnim volonterskim kampovima, promicanju ICT inicijativa za razvoj društva znanja, poticanju prakticnosti i jednostavnosti obrazovanja, projekata mladih… Sigurni smo da ćete u nekima od njih pronaći svoj interes! 

 

Udruge koje će predstaviti svoje projekte i žele da postaneš njihov volonter: Hrabri telefon, Plavi telefon, Volonterski centar Zagreb, Krila, Praksom do znanja, Hotelski i ferijalni savez, RECOBOT, Zamisli i druge!
 
BUDI PROMJENA KOJU ŽELIŠ VIDJETI!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …