Dani karijera na Pravnom fakultetu u Zagrebu

946049_654697167906150_317616355_n

Kako biste dobili odgovor na to što sve možete s diplomom Pravnog fakulteta, Alimenta je za vas organizirala „DANE KARIJERA“, koji će se održati od 3. do 5. prosinca 2013. u Vijećnici Pravnog fakulteta i dvorani 5 s početkom u 18h.

Svaki dan će se kroz formu panel-diskusije predstaviti tri gosta, uspješne diplomirane pravnike, koji će ukratko predstavili svoje zanimanje, kako su se odlučili baš za to, kada se treba početi pripremati za tu vrstu zanimanja. Glavni cilj je podsjetiti vas na razlog upisa Pravnog fakulteta, ukazati na mogućnosti koje pruža pravna struka te pružiti perspektivu o stanju na tržištu rada vašeg budućeg zanimanja. Projekt će okupiti pravnike s različitim karijerama: profesore, odvjetnike, suce, konzultante, javne bilježnike, pravnike u pravnim službama.

1.dan – Vijećnica Pravnog fakulteta (TMT 14/2) 

Predavači: dipl.iur. Branko Hrvatin, predsjednik VSRH-a;
dipl.iur. Višnja Drenški Lasan, odvjetnica;
dipl.iur. Sanja Kos, konzultantica.

2. dan – Dvorana 5 (TMT3/3)

Predavači : dipl.iur. Mario Klokočovnik, odvjetnik;
dipl.iur. Vjeran Malenica, viši pravni savjetnik u Plivi

3. dan – Vijećnica Pravnog fakulteta (TMT 14/2)

Predavači: dipl. iur. Vesna Alaburić, odvjetnica;
dipl.iur. Mladen Matoš, javni bilježnik.
prof. dr. sc. Siniša Zrinščak: „Zapošljivost i karijere pravnika“ – Rezultati istraživanja o zapošljivosti i karijerama pravnika diplomiranih na Pravnom fakultetu u Zagrebu od 2004. do 2010. godine.

Pozivamo vas da se prijavite putem prijavnice i rezervirate svoje mjesto najkasnije do subote, 30.studenog.

S obzirom na prostornu ograničenost dvorana u kojima će se održati projekt, napominjemo da će Alimentini članovi imati prednost pri prijavama.

Prijavnica je dostupna na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/14f1B7DSILbACrIhJiPEfpgHi65ZsncubIxfGClgyOKU/viewform

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …