Dan IELTS-a: Uvod u testiranje vašeg znanja iz engleskog jezika

1974613_615375218542924_1117209148_n

Ako namjeravate studirati u inozemstvu, bilo da se radi o Europi, SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi ili Novom Zelandu, ili bilo kojoj zemlji u kojoj se nastava odvija na engleskom jeziku, trebat ćete položiti IELTS ispit kako biste dokazali svoje znanje engleskog jezika. Ispit je potreban i za emigraciju u Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju i Novi Zeland.

Kako biste lakše položili ispit i ostvarili svoj cilj, British Council u Zagrebu organizira Dan IELTS-a na kojem ćete besplatno moći sudjelovati na raznim radionicama te pristupiti probnom IELTS ispitu kako biste stekli iskustvo polaganja te dobili povratnu informaciju o tome kako stojite s engleskim.

Imat ćete i priliku razgovarati s osobljem British Councila i saznati sve što Vas zanima o IELTS ispitu. Također ćete moći razgledati – i kupiti! – pripremne materijale za IELTS u izdanju Cambridge University Pressa!

Prijavite se emailom na exams@britishcouncil.hr, a više informacija i raspored događanja možete pronaći ovdje!

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …