Case Study Competition: Velika završnica vodećeg studentskog natjecanja

casestudycompetition

Studentska udruga estudent organizira završnicu vodećeg regionalnog studentskog natjecanja – Case Study Competitiona, koje će se održati 15. svibnja u Cinestaru Zagreb – Branimir centar, s početkom u 12h, u dvorani br. 11.

Svečana dodjela nagrada najboljim studentima Case Study Competitiona održat će se u Extreme dvorani u Cinestara u sklopu Branimir centra Zagreb, Branimirova 29. Na završnicu ovog vodećeg studentskog natjecanja dolazi preko 300 studenata koji su se pokazali najboljima u rješavanju zadanih poslovnih slučajeva. Svečanu završnicu već tradicionalno posjećuju brojni predstavnici akademske te gospodarske zajednice.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 2.000 studenata iz cijele regije, a najboljima će nagrade uručiti predstavnici 13 poduzeća koja su među najuspješnijima u Hrvatskoj – Ožujsko pivo, T-mobile, INA, Nestle, Zagrebačka banka, Franch, L’Oreal, PBZ, Pliva, Spar, Sandoz, Splitska banka te Burn.
.
Nakon završnice predviđeno je druženje studenata i prestavnica gospodarske zajednice što dodatno otvara priliku studentima da steknu poznanstva i dobra iskustva.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …