British Council: Prijavite se na besplatan online tečaj engleskog jezika

921035_10152936688320397_1693419419_o

Engleski jezik danas je izuzetno važan, pogotovo danas kada se podrazumijeva da znate navedeni jezik. Engleski jezik nije lagano naučiti, no to ne znači da je nemoguće, bitna je volja, te malo vremena. British Council je objavio besplatni tečaj engleskoj jezika na stranicama za online učenje FutureLearn.

Ovaj tečaj namijenjen je ljudima koji žele naučiti nešto više o britanskoj kulturu i naravno unaprijediti vještine engleskog jezika. Koristeći se videima koji pokrivaju različitu tematiku, od okoliša, poduzetništva i književnosti, mentor će provesti sve zainteresirane kroz  primjere autentičnog engleskog jezika te vam pomoći da unaprijedite engleski u govoru i pismu. 

Ovaj engleski je namijenjen za one koji engleski već poznaju, odnosno barem njegove osnove. Tečaj počinje 1. rujna s trajanjem od šest tjedana, a besplatno se možete prijavitina ovom linku. Prije prijave morate se registrirati na FutureLearn! 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …