British Council: Portal za besplatno učenje engleskog jezika na internetu

why-people-learn-English

British Council, globalni lider na području engleskog jezika, omogućio je svim zainteresiranim u cijelom svijetu da potpuno besplatno uče engleski na internetu. Portal jednostavnog naziva LearnEnglish razvili su najveći stručnjaci za engleski jezik iz Velike Britanije.

Namjenjen je svima onima koji žele da na jednostavan način, koristeći zabavne i interaktivne sadržaje počnu s učenjem ili unaprijede postojeće znanje svjetskog jezika broj jedan.

LearnEnglish nudi tekstove, video klipove, materijale za slušanje, igre, bogate interaktivne sadržaje koji omogućuju da korisnici razmjenjuju komentare, uče kroz međusobnu konverzaciju i postanu dio globalne zajednice okupljene oko engleskog jezika. Tu su i vježbanja pomoću kojih posjetitelji stranice mogu provjeriti svoje poznavanje gramatike, fonda riječi, pravopisa i vještine razumjevanja govornog engleskog.

LearnEnglish posebno je koristan za sve one koji planiraju steći neki od međunarodno priznatih certifikata engleskog jezika kao što su Cambridge ispiti (FCE, CAE, CPE i drugi). Poseban dio dizajniran je s namjerom da olakša pripremu IELTS ispita, najpopularnijeg testa engleskog koji se koristi kao dokaz znanja jezika potrebnog za rad i studiranje u zemljama engleskog govornog područja.

Zanimljiv je i segment “You’re Hired” koji pomaže mladima da svladaju one jezične vještine koje se testiraju prilikom traženja posla kao što je usmena konverzacija na intervjuu (što je u posljednje vrijeme česta praksa ne samo internacionalnih kompanija već i domaćih firmi).

LearnEnglish može biti zanimljiv i onima koji su zadovoljni svojim znanjem engleskog, ali žele da se pobliže upoznaju s britanskom kulturom.

Za više informacija posjetite: LearnEnglish

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …