BEST: Prijava za proljetne stručne seminare

BEST_ZG_logo1

Dragi studenti i studentice,

zima se lagano približava, dolaze ispiti, a vi s nostalgijom gledate na prošlo ljeto i željno iščekujete iduće. Ali zašto čekati ljeto, kad ovo može biti najbolje proljeće u vašem životu?

Želite li vidjeti Crveni trg i osjetiti rusko proljeće, popeti se na Eiffelov toranj, sunčati se na španjolskim plažama ili šetati ulicama nekih drugih europskih gradova?  Ako je vaš odgovor DA, pratite ovih nekoliko jednostavnih koraka i  učinite svoje proljeće nezaboravnim.

1. Kreirajte svoj korisnički račun na best.eu.org

2. Pošaljite mail na ava.marusic@BEST.eu.org  sa svojim imenom i prezimenom, brojem x-ice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će računi postati validirani

3. Odaberite lokaciju (možete se prijaviti na do tri seminara) i stisnete Apply!

4. Napišete motivacijsko pismo ( Ono treba biti kratko i neformalno – čitat će ga vaši kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!).

Kraj prijava je 1.12., ali preporuča se izbjegavati prijave u zadnji čas – zbog velike navale server zna proglasiti štrajk.

Ako još imate pitanja,potpitanja ili bilo kakvih nedoumica javite se na ava.marusic@BEST.eu.org.

P.S. BEST-ovi seminari čekaju na vas, prijavite se!!!

P.S.S. BEST-ove seminare i sva događanja u radu BEST-a možete pratiti na www.best.hr ili na našoj facebook stranici BEST Zagreb.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …