Bazzar.hr: Oglasnik novog doba kreiran od studenata

 bazar

Sama ideja o bazzaru je nastala samim početkom ove godine kada su brat i sestra, Viktor i Tana Zimmermann shvatili da nisu nikako zadovoljni dotadašnjom ponudom oglasnika na tržištu. Znajući da popularnost internet trgovine stalno raste, logičan korak je bio pronaći rješenje i ponuditi nešto inovativno, korisno i funkcionalno. 21.05. 2013 Bazzar. hr je startao u beta verziji te je predstavljen svoj publici kao društvena mreža ponude i potražnje s naglaskom na kvaliteti sadržaja i cjelokupnom doživljaju pretraživanja.

Za realizaciju same ideje je bilo potrebno okupiti tim ljudi i to mladih, kreativnih, ambicioznih, energetičnih, punih volje i želje koji su spremni raditi na startupu i samom razvijanju ideje. Naravno, da bi to sve bilo moguće, potrebno je bilo imati početni kapital da bi mogli uopće razmišljati o ičem dalje.

Bazzar. hr nije jedan od klasičnih, jednosmjernih I depersonaliziranih oglasnika. Fokus je na pružanju drugačijeg iskustva korisniku. Cilj trgovine je učiniti ju društvenom što je ujedino i cilj samog Bazzara. Na prvi pogled Bazzar se ističe od ostalih oglasnika svojim preglednim te osvježavajućim dizajnom. Tu su i dobro razrađeni filteri koji daju preciznije rezultate i definitivno skraćuju i olakšavaju pretragu. Svaki korisnik ima svoj profil sa korisničkim imenom i vlastitom profilnom slikom na kojem osim ponude može objaviti i potražnju. Također, bazzar. hr omogućava praćenje korisnika koji vam se sviđaju, spremanje zanimljivih oglasa, lajkanje i dislajkanje oglasa te slanje privatnih poruka drugim korisnicima.

bazzarrrr

Preko korisničke ploče iliti ga dashboard-a, korisnik može vidjeti sve statistike vezane uz svoje oglase. Bazzar hr. je još u razvoju te se očekuje mnogo noviteta. Jedan od njih je uvođenje ocjenjivanja korisnika kako bi dodatno poboljšali korisničko iskustvo i učinili internet trgovinu još sigurnijom.

Od starta, bazzar.hr bilježi odlične rezultate i to preko 1.570.000 pogleda na samu stranicu, preko 23.000 aktivnih oglasa, 5.000 registriranih korisnika i više od 28.000 facebook fanova.

U našoj ciljnoj skupini se nalaze i studenti kojima želimo ponuditi mjesto gdje će prodavati, kupovati i razmjenjivati na brz, siguran i efikasan način. Bazzar.hr kao veseli i društveni oglasnik cilja na mlađu internet populaciju koja nije zadovoljna ponudom na tržištu, koji kod svega, u ovom slučaju internet trgovine, traže inovativnost i kreativnost.

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …