App Start Contest predavanje – “Casual games – gdje, što, kako, zašto, kuda i koliko?”

appstartcontest

U sklopu App Start Contesta, eSTUDENTovog edukativnog natjecanja u izradi mobilnih i web aplikacija u četvrtak 5. ožujka u 16h na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A111 organizira se predavanje “Casual games – gdje, što, kako, zašto, kuda i koliko?”

Predavači Joško Mikuličić i Bruno Mikuš iz tvrtke Nanobit, zainteresiranima će odgovoriti na pitanja kako razviti ideju, koje alate koristiti i kako primjenjivati istraživanja tržišta, zatim kako izraditi prototip te zašto je bitno pokazati proizvod drugima i dobiti feedback. Također, studenti će moći naučiti koje je tehnologije moguće koristiti, kako mogu pristupiti testiranju te koja je uopće svrha izrade igara i aplikacija.

App Start Contest edukativno je natjecanje u kojem studentski timovi pod mentorstvom nekih od vodećih IT tvrtki izrađuju programska rješenja za mobilne platforme, a ovogodišnji partneri su Adacta, Combis, Infobip, Nanobit, Troido, Five, Microblink, minus5, Koios i Vibby.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …