Angels: Cure na zadatku

One su prokleto zgodne, znaju kuhati, a tek svirati… One su ”Angels”. Mladi bend koji je prilicno dugo na našoj sceni. Čine ga simpaticne djevojke od kojih su neke iz našeg doma. Dame i gospodo, predstavljamo Marcelu, Matildu, Irenu i Teu!

1. Možete li nam reći nešto više o bendu?

Iako smo u ranim 20-ima, ove godine slavimo prvo DESETLJEĆE postojanja benda ANGELS. Iza sebe imamo preko 300 live nastupa na kojima sviramo obrade stranih i domaćih rock pjesama kojima smo pridodale svoj ženski glazbeni štih! Još kao srednjoškolke sudjelovale smo na Dori 2006. i 2007., iza nas je veliki broj humanitarnih koncerata, kao i mnogobrojni nastupi po klubovima, moto partijima i drugim raznim eventima diljem Hrvatske.

Pred kraj 2008. god. napravile smo novi korak u svojoj karijeri te snimile pjesmu i spot “Slave of Love” za australski igrani film “Warrior” u suradnji s australskim režiserom Steveom Ravicem. Ta uspješna suradnja otvorila nam je vrata prema dalekom kontinentu, tocnije, 2009./2010. godini imale smo jednomjesecnu turneju „Rock the world“ po Australiji gdje smo odsvirale 15-ak koncerata u Melbourneu, Sydneyu, Adelaidu i Perthu.

U 2011. godini u bend dolazi nova pjevacica Marcela Oroši, nekima bolje poznata kao finalistice RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu s kojom smo zapocele snimanje novog albuma. Prvi singl možete ocekivati uskoro!

Ovo su neki linkovi na kojima možete vidjeti i cuti kako Angelsice zvuce i kakvu energiju stvaraju na pozornici i oko nje 🙂

Koncert u Melbourneu- Billboard Venue

New Year 2010. Wildfire – Sydney

 

2. Tko su clanovi?

Angels cine 4 djevojke iz Crikvenice, tocnije:

Vokal – Marcela Oroši
Solo gitara- Matilda Oroši
Bas gitara- Tea Mišković
Bubnjevi- Irena Rogović

3. Kako to da ste tako prokleto zgodne i uz to još glazbeno nadarene?

A prica se da imamo dobre gene 😛

4. Jel’ decki padaju po vama na svirkama ?

Ne, mi padamo po njima 🙂

5. Marcela je bila u finalu HTZ-a. Kakva su iskustva?

HTZ je show koji mi je otvorio mnoga vrata, omogućio mi da sama sebi dokažem da mogu ostvariti sve što si zacrtam i da ništa nije nemoguće. 🙂 Upoznala sam puno zanimljivih ljudi, puno glazbenika, novih prijatelja, (neki kažu i novu ljubav) :). Ta 2 mjeseca provedena u HTZ kući bila su najluđe i najzabavnije razdoblje ikad 🙂

6. Pred kraj, najvažnije pitanje: Znate li kuhati?

Daaa znamo kuhati, a Masterchef benda je TEA 🙂 Njeni deserti su grijeh  Cheese cake joj je broj 1 i poplašimo ga za 2 minute  Tako da, DA volimo i jesti.

 
7. Čujemo da je neka svirka sad u subotu?

Neki od vas uživat će na našim koncertima u zagrebackim klubovima, neki na moto partijima, a neki apsolventi na putovanju iz snova Zykintos 🙂 Tocne datume i sve ostale zanimljivosti možete pronaći na našoj facebook stranici http://www.facebook.com/pages/Angels-Marcela-Oro%C5%A1i/264143006976638

Do sada ste imali prilike uživati u koncertima mnogih muških bendova, a sada na scenu dolaze ŽENE 😉 Četiri ženska žestoka anđela dolaze na pozornicu Žapca napraviti lom!!!

Ocekuje vas : Show, C2H5OH i rock ‘n’ roll 🙂
Vidimo se!!!! Više o koncertu, provjerite na facebooku  https://www.facebook.com/events/272587726168191/

Molimo cure da novac za reklamu uplate najkasnije do nedjelje na naš žiro-racun. Pusa! 😛
I da, Tea nek se javi u redakciju da se dogovorim oko tih kolaca 🙂 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …