Anđele: Teta sa sendvičima sa Savskog mosta osvaja Zagreb

Tko još ne zna tetu sa Savskog mosta? Bilo da se radi o tek doseljenim osobama ili onima koji su rođeni u Zagrebu, svi znaju gdje se nalaze najbolji sendviči u gradu. Teta je na Facebooku skupila preko 4.500 obožavatelja, no grupa se iznenada ugasila pa je admin odlučio osnovati novu.

Znate za onu simpatičnu tetu sa Savskog mosta koja prodaje najbolje sendviče u Zagrebu? Ta teta koja sve oslovljava ‘anđelima’ ima ogroman broj obožavatelja čak i na Facebooku.

August Stankić je, u čast ljubaznoj teti sa sendvičima, prije tri godine osnovao grupu na Facebooku koja je u nekoliko mjeseci skupila oko 4.500 članova. Kako su se dogodile preinake, društvena mreža je ugasila grupu bez objašnjenja, ali je August odlučio napraviti novu.

– Inače sam tetu i njene sendviče upoznao vjerojatno kao i većina vas. Bio sam u studentskom domu Stjepan Radić pet godina i obožavao njene sendviče, njenu ljubaznost i pristupačnost  koja se danas rijetko viđa, ali zaista rijetko, napisao je August na grupi.

Teta trenutno ima preko 800 lajkova, a broj svakodnevno raste. Ona uopće nije ni znala da je neka grupa napravljena dok njena kćer nije naišla na grupu i upoznala ju s tim.

Ako niste do sad niste, tetu i njene sendviče možete lajkati ovdje.

izvor: srednja.hr

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …