4. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije

bhw

Pozivamo vas na 4. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije koji će se održati u Zagrebu, u subotu, 8.11.2014. 

Na Sajmu će se predstaviti škole jezika, srednje škole, te više od dvadeset fakulteta iz inozemstva, a posjetitelji će dobiti odgovore na sva pitanja o srednjoškolskom obrazovanju, preddiplomskom i diplomskom studiju, MBA, doktorskom studiju, online studiju i kvalitetnim tečajevima jezika. Također, bit će prezentirane i brojne mogućnosti školovanja uz rad.

Kao i svake godine, očekujemo posjet velikog broja učenika srednjih škola od prvog do četvrtog razreda s njihovim roditeljima i profesorima, studente, te poslovne ljude najrazličitijih profila.

BHV Education ove godine dovodi u Hrvatsku trideset inozemnih obrazovnih institucija koje  će se predstaviti svima koji  žele kvalitetno internacionalno obrazovanje i karijeru, a kao najzanimljivije, mladima želimo posebno istaknuti mogućnost besplatnog studija na partnerskim sveučilištima u Danskoj, te studij uz osigurane i izvanredno povoljne studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Srednjoškolcima BHV Education nudi stipendiju za završetak srednje škole u Japanu.

BHV Education najstarija je konzultantska tvrtka u Hrvatskoj koja već 20 godina mlade ljude upućuje na školovanje u najbolje obrazovne institucije svijeta.

Ove godine obilježavamo 20. godišnjicu uspješnog poslovanja i najavljujemo veliku novost u našoj ponudi – BHV Education je postao je certificirani centar za testiranje najpoznatijeg svjetskog sustava za profesionalnu orijentaciju, Harrisson Assesment, kojeg koristi i Cambridge University. Ovaj test otkrit će vaše talente i slabosti, te sugerirati koje profesije vam najviše odgovaraju. Također će vas uputiti u ono što morate nadoknaditi kako biste postali uspješni.

Naši gosti na 4. međunarodnom sajamu školovanja u inozemstvu, karijere  i profesionalne orijentacije su samo mali dio od preko 450 obrazovnih institucija diljem svijeta u koje je BHV Education do sada uputio više od 6.000 zadovoljnih klijenata. Postanite i vi jedan od njih, jer OBRAZOVANJE JE NAJBOLJA INVESTICIJA!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …