3. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci održat će se u Studentskom centru

1

3. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci održat će se u subotu, 26. listopada Kinu SCu s početkom u 20 sati.

Organizator natjecanja je “Studio I” iz Zadra s Ingrid Jerak. Natjecat će se sportaši na šipci iz Republike Hrvatske u 4 kategorije: New Star (oba spola) , Expert žene, Expert muškarci i parovi. Sutkinje natjecanja su poznata svjetska imena iz područja plesa i fitnessa na šipci: Florenza Pisanis (Njemačka), Petra Larsson (Švedska), Davide Lacagnina (Italija), Alessandra Marchetti (Italija), Rachida Meier-Asmeg (Švicarska) i Edouard Doye (Francuska). 

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci ovim se natjecanjem povezala s IPSF-om i IPDFA-om te tako omogućila našim sportašim sudjelovanje na svjetskim natjecanjima jer je Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci priznato i izvan granica Hrvatske. Tako pobjednike očekuje sudjelovanje na kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u organizaciji IPSF-a koje će se 2014.g. u Londonu, te na kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u organizaciji IPFDA koje će se održati negdje u Aziji.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …