29.i 30. studenoga održava se Smotra Sveučilišta u Splitu

svest

Smotra Sveučilišta u Splitu ove će se akademske godine održati 29. i 30. studenoga u vremenu od 9 do 20 sati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32 (sveučilišni kampus). Na taj način svi zainteresirani moći će na jednom mjestu dobiti sve informacije o uvjetima upisa na Sveučilište u Splitu i dobiti odgovore na pitanja koja ih budu zanimala o pojedinim sastavnicama i preko 150 studijskih programa koje se na njima izvode.

Svi posjetitelji i ove godine će se moći upoznati s 11 fakulteta, umjetničkom akademijom i četiri sveučilišna odjela koje čine Splitsko sveučilište, a pridružit će im se i druga sveučilišta u Hrvatskoj, institucije, primjerice Hrvatski zavod za zapošljavanje, i studentske udruge.
Na štandovima će uz promotivne materijale i letke studijskih programa, maturanti i svi koji žele nastaviti školovanje, dobiti pregršt informacija o uvjetima upisa i ECTS sustavu za prijenos i prikupljanje bodova, kao i o uvjetima smještaja studentskom životu te mogućnostima zapošljavanja nakon završenog studija.

Istog dana, kada započinje Smotra, 29. studenoga, s početkom u 11 sati u velikoj dvorani A100 na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, održat će se svečana proslava Dana Sveučilišta u Splitu.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …