Luka Modrić u idućih nekoliko sati potpisuje za Real, PSG, Chelsea, Anži i Kamen Ingrad!

Vrijednost transfera pet je puta viša od svih dosad spominjanih: 200 milijuna eura i bespravno sagrađena kuća u Velikoj.

Zagreb – Kako javljaju svjetski mediji, Luka Modrić u proteklih nekoliko minuta viđen je u Madridu, Parizu, Londonu, Mahačkali i Velikoj u pratnji svog intimusa i vlasnika Marija Mamića. Navodno su u tijeku posljednje sekunde intenzivnih pregovora o uvjetima prelaska i Dinamovu udjelu u transferu. Prema informacijama koje smo dobili, Modrić će u sljedećih nekoliko sati potpisati ugovor s Realom, PSG-om, Chelseajem, Anžijem i Kamen Ingradom. Istinitost ovih informacija provjerili smo kod Lukina suigrača iz reprezentacije Deana Lovrena.

Drago mi je zbog Luke. A što se tiče mog nenastupanja na Euru, sve što mogu reći je: samo Bog zna što bi bilo da je moj život bio potpuno drugačiji. Možda bi nešto bilo drugačije – rekao nam je Lovren.

Vodeći znanstvenici s CERN-a sa zanimanjem su reagirali na ovu vijest jer smatraju kako bi moglo doći do novog velikog otkrića na području elementarne fizike ako Modrić uspješno zaigra u pet različitih klubova istodobno.

izvor: news-bar.hr

Provjeri ovo!

Ono kad imate peto predavanje u danu

Ako ste legli ste prošlu noć malo kasnije, ustali ujutro u 7 sati, prvo predavanje …