Vi pitate

Ideja ovog dijela portala je vrlo jednostavna – mi pronađemo osobu za intervju, vi tu osobu pitate ono što vas zanima, a cijela stvar se odvija u neprestanom ciklusu.

Ciklus je dužine dva tjedna te zapocinje srijedom. Svake srijede ćemo na ovim stranicama postaviti obavijest o tome koja osoba će biti intervjuirana. Kada to javimo, otvaraju se i prijave za pitanja koja želite postaviti toj osobi, za što imate vremena do ponedjeljka navecer. Nakon  što obradimo sva poslana pitanja, osoba zadužena iz esava.info teama za održavanje intervjua se priprema, te u utorak odrađuje intervju s najavljenom osobom, ukljucujući vaša pitanja. Zatim se u srijedu (tjedan dana od pocetka ciklusa) taj intervju postavlja na portal, te postaje “Intervju tjedna” – taj status će imati sve do iduće srijede, kada ćemo objaviti ime nove osobe za intervjuiranje.

Također, iako smo mi ti koji kontaktiramo željenu osobu i pitamo ju da li želi odraditi intervju, svaka sugestija u vezi izbora osobe je dobrodošla – kao što smo već rekli u sekciji novosti, portal i postoji radi vas, naših citatelja i sustanara, stoga nam je i cilj pružati informacije koje vas zanimaju.

 

Najava intervjua za idući tjedan: 

Pocetkom nove akademske godine.

Vaša pitanja pošaljite ovdje.

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …