Victoria Secret Fashon Show 2011

Viktorijini anđeli oduševili New York

Untitled

Iza nas je još jedna revija Victoria’s Secret o kojoj će cijeli svijet pricati sve do idućeg izdanja za 2013. godinu. Nakon izleta u Miami i Los Angeles, modna kuća VS ovaj put ipak je odabrala New York kao mjesto održavanja ovog najspektakularnijeg događaja u svijetu mode, pa cak i showbuissness-a. VS revija daleko je od onog klasicnog koncepta revije. To je SHOW!

Untitled1

Segment: „Ballet“

Ove godine reviju je otvorila prekrasna Candice Swanepoel kao sexy balerina. Pista je bila posuta sa tristo kilograma sjajnog glitera, revija je snimana sa trideset i dvije filmske i televizijske kamere, sudjelovalo je trideset plesaca od toga dvadeset balerina, dvadeset i jedan vizažist te devetnaest frizera.


Untitled2

Segment: „Passion“

Kolekcija donjeg rublja bila je ukrašena sa cak milijun Swarovski kristala, a pistom su prošetali neki od najpoznatijih i najskupljih modela: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Izabel Goulart, Chanel Iman. Novo ime u VS redovima je i miljenica dizajnera, Karlie Klass koja je potpisala višemilijunski ugovor sa brendom.

Untitled3

Segment: „Club Pink“

U spektaklu je uživalo tisuću i sto sretnika koji su uspjeli nabaviti ulaznicu za ovaj prestižan show, a uz prelijepe manekenke na pisti, uzdahe su mamili i ovogodišnji gosti revije: Jay-z, Kanye West, Nicki Minaj i Maroon 5.

Untitled4

Segment: „Super Angels“

Ovogodišnja revija donijela je šest predivnih kolekcija donjeg rublja i to kroz segmente: „Ballet“, „Super Angels“, „Passion“, „Angels Aquatic“, „I put a spell on you“ i „Club Pink“.

Untitled5

Segment: „I put a spell on you“

Da Victoria’s Secret doista zna privući pozornost potvrđuje i cinjenica da snimke ovog spektakla, kojeg emitira americka Tv kuća CBS, s nestrpljenjem išcekuju i gledaju milijuni ljudi diljem svijeta.


Untitled6

Segment: „Angels Aquatic“

Ukupna vrijednost njujorškog spektakla ove je godine procijenjena na dvanaest milijuna dolara. Jasno je da revija kuće Victoria’s Secret ustvari najmanje služi kao sredstvo za prikazivanje nove kolekcije. Show koji svake godine prirede prvenstveno je zamišljen kao jedna velika zabava u kojoj su glavne prezenterice neke od najljepših i najbolje plaćenih manekenki svijeta.

I neka je, jer tako bi izgledao svijet da po njemu hodaju anđeli.

Uživajte u ekskluzivnim video zapisima koji su osvanuli tek prije nekoliko sati. J

Božanstveno i zabavno! J

Galerija slika:

{gallery}victoria{/gallery}

Marina&Marina

 

Foto:
adrianalimafan.net
cbs.com

 

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …