Studentski centar: Dok najbolji odlaze, trulež ostaje

Pomoćnik ravnatelja SC za smještaj, Ivan Lešković, prešao je na mjesto predsjednika uprave HŽ Cargo. Uprava HŽ-ova holdinga je u svojstvu Skupštine HŽ Infrastrukture danas održala sjednicu na kojoj je imenovala Marka Cara za trećeg clana Uprave HŽ Infrastrukture.

Skupština HŽ infrastrukture imenovanje je obavila na temelju zakljucaka – preporuke Vlade RH i uz prethodnu suglasnost za imenovanje Agencije za regulaciju tržišta željeznickih usluga, navodi se u priopćenju.

Također Uprava HŽ-ova holdinga u svojstvu Skupštine HŽ Carga opozvala je Zlatka Rogožara s dužnosti predsjednika Uprave HŽ Carga i imenovala je Ivana Leškovića za predsjednika Uprave te Vladu Hanžeka za clana Uprave HŽ Carga. I ovo imenovanje je Skupština HŽ Carga obavila na temelju zakljucaka, preporuka Vlade RH, isticu iz HŽ-a.

Šteta što iz Studentskog centra odlaze ljudi koji su radili nešto konkretno za dobrobit studenata, a gospodin Lešković može poslužiti kao najbolji primjer u što smo se uvjerili i mi s portala esava.info. Veliki broj projekata nebi bio uopće ostvariv da gospodin Lešković nije pomogao ispred Studentskog centra.

I tako… Dok najbolji odlaze, studenti su prepušteni na milost i nemolist jednog ravnatelja koji je na bolovanju i drugog ravnatelja (ravnateljice) koji to nije…

Gospodinu Leškoviću želimo sve najbolje u novom poslu.

offtherecord

Napomena: Tekstovi su preuzeti te ne možemo jamciti za njihovu potpunu istinitost. 
IZVOR: 
http://sczgnesluzbeno.yolasite.com

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …