Pet stvari koje cure moraju znati o momcima sa Save

awake-bed-clothes-computer-day-Favim.com-358493

Cure na Savi su oduvijek bile okružene muškarcima. Kako onima s KIF-a, tako i onim običnim handsome smrtnicima. Možda vam se pokoji svidio dok je rezao pohani odrezak od soje i zajedno ga s cvjetačom ugurao u usta ili pak dok je ujutro u trgovini naručivao 13.5 grama parizera i liziku razrezanu napola. Kako god bilo, postoje neke stvari koje valja znati o muškarcima na Savi. Ne vrijede za sve, ali pojedinci  će se naći.

Ranoranilac… Ma ne, kasnokasnilac

Nema šanse. Iako je navio dva alarma u 8:10 i 8:20, jednostavno se ne može probuditi prije 9. Sigurno je gledao posljednju epizodu Game of Thronesa koju je skinuo brzinom od 1mb/s putem torrenata, dok su mu ostali stanari j**ali mater tražeći stream za Ligu prvaka koji ne šteka. I nađe se nekako uvijek, Sopcast je čudo – pogotovo s rumunjskim komentatorima.

PESoholičar

Nije to nikakav alkoholni napitak. Cure u vezi znaju što znači kada im dečko voli PES.
Aj na jednu… To je uvodna rečenica u svijet zabave koji će potrajati naredna 3 sata. Ne uzimaju Barcu ili Real jer su dovoljno dobri da bi zgazili nekoga s Dinamom, Sevillom ili Greuther Furthom (ukoliko imaju najnoviji Patch). Minimalno se igraju dvije utakmice, nakon kojih se u slučaju neriješenog rezultata igra majstorica. Razbijeni joistici, psovke, udaranja i j**no nepostojeće zaleđe čine krvavi put do vrha piramide – kralja na katu.

Izlasci

Izlazi se uglavnom srijedom i petkom. Prije toga se kupi boca Ribara ili Vranca u kiosku ili kjupek. Ovisno do čega ti je. Mlataranje u sobi uz pokoju cajku i docimere i curice s kata iznad. 23:08 zaštitar kuca na vrata, nagode se do 23:30 uz napomenu – da vas tada slučajno nisam vidio. Ukoliko je petak, obavezno se posjećuje fešta neke zavičajne udruge. Karte sredi u zadnji tren preko nekog frenda iz Hercegovine ili nekog s kim je dobar , a nije nikad u životu ni partiju PESa bacio s njim.

Supersport

Subota je, sunce upržilo i vrijeme pokazuje 10:08. To je ono idealno vrijeme nakon kojeg se otvorila kladionica, a teta je okačila ponudu na zid i isprintala koju ponudu za ekipu koja ide na kavu u Roko. BiH Premier Liga (max. jedan par, uglavnom se odabere onaj namješteni), Arsenal koji bi konačno trebao dobiti nekoga u gostima, x2 protiv Intera kao iznenađenje, Çhelsea manje golova i još se navuče neki snooker ili pikado. Uz kavu i profesionalnu diskusiju, kladioničarski listić je spreman do podne za praćenje i zaokruživanje. Livescore, lshunter i rezultati.com vikendom su najposjećenije stranice prosječnog dečka sa Save. U nedjelju se kuka kako je Torres dao treći gol na utakmici u 92. minuti i tako ga oborio za 114,52 kune. Cijeli svijet se srušio.

Ljeto

Došlo je ljeto. Obavezno se baci koja na taburee iza kipa. Kad zahladi, dok se još vidi. Po katu se šeta u boksericama posjećujući docimere. Obavezno uradi koji zgib na ormaru iznad vrata dok nema cimera kako bi imao snage da istu večer preskoči  ogradu na bazenu Mladost, bućne se i sutra o tome svima priča u redu čekajući ručak na kojem ćeš ga ti, draga curo sa Save, vidjeti i opisati na Spottedu te ga naći idući dan!

Ima tu naravno još puno više stvari. Kako bi cure znale što ih čeka, najbolje da sami komentirate uobičajene situacije u kojima se nađe jedan prosječan momak sa Save 🙂

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …