Kaputi

Kaput – jeste li izabrali svoj omiljeni model?

1

Dolaskom hladnijih dana svi se poželimo ušuškati u odjeću koja će nas dobro grijati i na najnižim temperaturama. Neki će izabrati tople bunde punjene perjem, drugi će krznene bundice ili prsluke kombinirati sa kožnim jaknama, a dobar dio odluciti će se za opciju zvanu KAPUT. I neće pogriješiti, jer kaput je neizostavni komad garderobe kojeg svaka stylish djevojka mora imati u svom ormaru. 

Iako su prvenstveno namijenjeni tome da štite od hladnoće, kaputi su danas obavezan dio dnevnog, pa cak i vecernjeg stylinga. Svaka sezona donosi neko osvježenje tog vjecnog komada odjeće. Što se boja tice možete pronaći gotovo sve. Od roze, elegantne crvene, bijele, bež, plave, sive i uvijek moderne crne.

Crvena, bijela i bež najviše su nosive u svecanim prilikama, no jednako glamurozni možete biti i u sivom ili crnom kaputu. U odabiru kroja i kopcanja gotovo da ne možete pogriješiti jer jednako se nose kaputi s reverima i bez njih, kao i jednostruko i dvoredno kopcanje te strukirani i oni ravnog kroja. Nose se i modeli s tricetvrt rukavima, a materijali variraju od vune i kašmira pa do tvida. Jedino na što morate pripaziti je dužina kaputa, jer najduži model koji se nosi ove sezone je onaj koji dopire do koljena. Dugi kaputi definitivno su out.

Cijene variraju. One jednostavnije i s više umjetnog materijala možete pronaći po cijeni od tristotinjak kuna, a želite li kvalitetniji i elegantniji model morat ćete izdvojiti barem tisuću kuna. No, imajte na umu da je njegovo velicanstvo kaput doista vrijedno tih novaca.

Nekoliko modela omiljenih nam high street brandova.

ZARA:

2


H&M:

3


MANGO:

4


Dizajnerski kaputi – Burberry

5

 

A ovako ih nose poznati i slavni

6


7

8

9


Marina&Marina

Izvori: www.zara.com
www.h&m.com
www.burberry.com
www.mango.com
www.stylebistro.com
www.intheircloset.com

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …