Kako ne biti papuča(r)?

Uvod

Žene su bića s drugog planeta i ne funkcioniraju jednako kao i mi. To je jedina i prava istina koju o ženama trebate znati. Imaju svoje metode i vrlo uspješne pokušaje manipulacije mužjacima ljudskog roda. Pri uspješnom napadu, posebno na slabije pripremljenu jedinku, uživaju slavu među svojim frendicama, dok napadnuta i izmanipulirana jednika (papucar) ispada u nedostatku boljih rijeci jadnik koji nema vremena za svoje prijatelje. Mogli bi do u nedogled nabrajati što se sve izgovara doticnim mužjacima. U  ekstremnim situacijama manipulacije žene, ekipa se zapita tko tu posjeduje ‘onu’ stvar, tj. tko je tu muško.
Kada duboko zaglibite povratka možda i nema, ali u svakom slucaju ovo je pokušaj pomoći onima koji ne žele biti ‘Papucice’.

Korak prvi (Pocetak)
Sto puta napisati na papir svaku od slijedećih nekoliko recenica, naucite ih napamet i redovito koristite: ”Žene su niža bića. Znam da su sve babe iste i da se ne isplati s njima raspravljati. Žene su sve iste. Žene nisu nikad u pravu. Za ženu je važnije da ima dobre sise i dupe, nego da je dobra u duši, jer su sve žene ionako zle sile neciste po samom rođenju. Trava je dobra,alkohol je bolji, pegla je zlo, metla i krpa za pod još veće, carape se mogu nositi tri dana zaredom.”

Korak drugi (Riješiti se neželjenih ideja)
Napravite popis prijatelja i poznanika. Svi oni koji ne misle i ne izgovaraju recenice iz prvog koraka, prekrižite i pošaljite im ovaj tekst.

Korak treći (Reset 🙂
Nadam se da vam je ostalo bar par ljudi koji s ponosam izgovaraju recenice iz prvog koraka, jer su upravo oni ptrebni za korak broj 3. Nazovite njih par, preporucuje se što više, i organizirajte AVV(anti vagina vikend). Nabavite alkohola i cigareta, po mogućnosti i malo marice za koji joint i tulum resetiranja može da pocne. Sutra dan bi trebali biti ‘resetirani’ i spremni za nove pobjede. Odlucili ste biti nova osoba.
Otežavajuća okolnost ovog koraka može biti cura, ali ako uspješno prijeđete preko ove prepreke puno ste spremniji da se udaljite od neželjenog epiteta.

Korak cetvrti (Zbunjivanje protivnika ili kako izgaditi ženu)
Najbolja žena je zbunjena žena. U takvom stanju mogu jedino da se odmah odj*bu ili se totalno zagriju za vas. Kako postići? Skoro nikad ne govorite što tocno mislite, osim ako treba reći da ima dobro dupe, ili sise, ali bez pretjerivanja, samo recite da su okej. Što god da vam žena kaže,  proturijecite, jer znamo da žena nikad nije u pravu, osim ako se slaže sa muškarcem.
Za pravo izgađivanje javiti se nekom od strucnjaka u društvu. Ako neznate nikoga sa iskustvom, angažirajte se malo i van ekipe sigurno ćete naći nekoga.

Korak peti (Izbjegavanje cinjenja usluga)
Svojim šarmom, ili prikazivanjem sebe kao nemoćne, žena će pokušati iskoristiti vas. Oduprite se tome pod svaku cijenu. Kad jednom padnete, padat ćete stalno i teško da ćete izići iz kolotecine.
Iznimka u ovoj stavci je jedino vaša cijenjena gospođa majka. Eventualo djevojka ili zarucnica, ali samo ako to nikako nemože obaviti sama.

Korak 6 (Moja korist)
Nakon uspješno obavljenih predhodnih pet koraka važno je da nađete nacin da žena radi za vas što i kad vi to hoćete.
Pravilna upotreba cetvrtog i petog koraka će vam dosta pomoći. Iako možete ubaciti neki svoj nacin dok god ne kršite predhodna pravila.

Zakljucak
Ponavljanjem koraka 4, 5 i 6 riješiti ćete se problema sa epitetom papucar i biti puno veća osoba u ocima vaših prijatelja. Sve navedeno u koracima se izvodi na najkulturniji mogući nacin, po pravilima lijepog ponašanja, koje nećemo navoditi jer za to postoje neke druge upute.
Za eventualne nuspojave autor nije odgovoran, kao ni vlasnici stranice na kojoj je tekst objavljen.

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …