20.03.2012. – Održana sjednica Upravnog vijeća Studentskog Centra.

Kako saznajemo, vrlo zabavan sastanak je trajao oko tri i pol sata, na kojem su odbijeni svi prijedlozi poslovnog plana Studentskog Centra koje je osmislio manager Niko.

Poslovni plan je osmišljen na bazi povećanja cijene smještaja i prehrane te na uštedi tehnickog održavanja Studentskog Centra, restorana i domova. Istih onih domova u kojima se ruše stropovi ili onih restorana u kojima gotovo svakodnevno dođe do kvara na nekom od uređaja potrebnim za rad.Na uštede ne moraju racunati neke tvrtke koje rade za SC te Odjel kulture, jer za mafiju uvijek ima novaca.

Također, zatraženi su ugovori o radu koji su izdani prošlog mjeseca, a kojima su zaslužnim udarnicima podijeljeni bodovi kako bi ih stimulirali u daljnjem uspješnom neradu.

Zahvaljujemo gospodinu Bratiću, predstavniku MZOS-a u Upravnom vijeću koji je rekao ne takvim glupostima i koji pokušava (barem se tako cini) uvesti malo reda u Studentski Centar.

Također, izražavamo divljenje gospođi Vašicek koja je i dalje ustrajna u borbi za fotelju gospodina Vidovića. Svaka cast, to se zove imanje želuca i đon obraza.

Kroz koji dan ćemo dodati arhivu dopisa Upravnom vijeću u zadnjih nekoliko godina, kojima se upozoravalo na kriminalno stanje Studentskog centra, te kriminalno ponašanje uprave Studentskog centra.

Takvim ponašanjem se i dovelo do stanja u kojem je SC danas. Gospodin Vidović to sve pokušava svaliti na niske cijene smještaja i prehrane, te pokušava optužiti Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

U međuvremenu, predsjednica Upravnog vijeća Studentskog centra, gospođa Vašicek, opravdava se da nije ništa znala. Dokazat ćemo suprotno.

Uskoro opširnije.


 Anonymous

offtherecord

Napomena: Tekstovi su preuzeti te ne možemo jamciti za njihovu potpunu istinitost. 
IZVOR: 
http://sczgnesluzbeno.yolasite.com

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …