14.03.2012. Ante Matošević, radnik odjela Ljudskih resursa Studentskog centra upozorio Upravno Vijeće SC-a na niz kriminalnih radnji

Kako saznajemo, gospodin Matošević odlucio je upozoriti ravnatelja SC-a i Upravno vijeće SC-a o nizu nelegalnih i kriminalnih radnji koje se događaju unutar odjela Općih i pravnih poslova kojim stoluje pomoćnik ravnatelja, gospodin Ante Šimović. Rijec je namještenim radnim mjestima, radnim mjestima koja ne postoje u sistematizaciji, duplim radnim mjestima, ugovorima koji nemaju nikakve veze sa poslom koji osoba obavlja i tome slicno. Potonji slucaj gospodin ravnatelj ima ispred svojih vrata pa je zaista cudno da on nije znao za sve to. 

Čisto sumnjamo da nije znao da je zaposlio u zadnje dvije godine barem tri covjeka bez objavljenog javnog natjecaja. Zadnja i najveća glupost jest ta da je ravnatelj zaposlio covjeka koji je zadužen za investicije u Studentskom Centru, iako nije u opisu rada SC-a da se bavi investicijama.

Na žalost, kako to biva u našem poduzeću, svakoj osobi koja se usudi prigovoriti se prijeti sankcijama, pa tako i gospodinu Matoševiću.

Državna inspekcija trenutno obavlja nadzor u Ljudskim resursima. Valjda će nešto naći?

Mi mu dajemo našu podršku i želimo mu puno snage i energije da istjera stvar do kraja.

Sutra nastavljamo sa socnijim informacijama 😉 

offtherecord

Napomena: Tekstovi su preuzeti te ne možemo jamciti za njihovu potpunu istinitost. 
IZVOR: 
http://sczgnesluzbeno.yolasite.com

 

 

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …