Zabavna ponuda: 07 – 13. studeni 2011.

Zabavna ponuda grada Zagreba za iduća tri dana! Provjerite gdje izaći!

Naziv: Progressive rock slušaonica
Mjesto: KSET
Vrijeme: 09. studenog 2011. u 20:00
Cijena: 5 / 10 kuna

Opis:

Pocelo je s Dylanom i Beatlesima.  Nastavili su Jethro Tull, Jefferson Airplane, The Who… Preuzeli su oni malo žešći, Led Zeppelin, Deep Purple i Uriah Heep da bi vrhunac dosegli i puno puta ponovno postavili vjecni Pink Floyd.


Naziv: DeLyricum + Sake
Mjesto: KSET
Vrijeme: 10. studenog 2011. u 20:00
Cijena: 20 kuna

Opis:

DELYRICUM (Zagreb):
Kako izgleda spoj sedam glazbenika potpuno razlicitih glazbenih žanrova? Ovaj bend od 2003. radi na tome da zbilja opravda naziv “crossover”. Hiphoper MC Tremens uz troclanu brass sekciju i standardnu rock postavu tvore DeLyricum, bend koji uspješno spaja hip-hop/reggae/hc/ska/punk/rock/metal…

SAKE (Pula):
Grupa Sake aktivno djeluje od 2001. i izvodi autorsku glazbu (melodicni punk rock), te je tijekom djelovanja snimila 4 promo materijala u vlastitoj produkciji.


Naziv: That 70’s show
Mjesto: KSET
Vrijeme: 12. studeni 2011. u 22:00
Cijena: 15 / 20 kuna

Opis:

Kao i svake godine otprilike u ovo doba palimo svoj vremenski stroj, vremenski stroj napravljen od jedinstvenih megaturboekoemo blokova s okusom borovnice koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naši vjerni obožavatelji već znaju da se radi o dens D’Agostino 65 bloku, tekno dum dum elektro bloku, pop punkrok bloku, latino laver i Ar en’b’i’ or not tubi’ bloku pa to nije potrebno posebno napominjati u najavi.


Naziv: Martinje fest: Picksiebner zadruga
Mjesto: Boogaloo
Vrijeme: 11. studenog 2011. u 21:00
Cijena: 40 / 50 kuna

Opis:

Za urnebesnu proslavu Martinja će se ove godine u Boogaloo Clubu pobrinuti veseljaci Picksiebner i pravi ljubitelji dobre kapljice, grupa Zadruga. Zabava zagrantirana uz potoke dobrog vina, naravno po prigodnim cijenama od 5kn za dcl. Pored koncerta će vas zabavljat i dj Sasha Cult koji će vrtit prigodne domaće i strane pop, rock i punk rock hitove

 


Naziv: Old school vinyl party
Mjesto: Boogaloo
Vrijeme: 12. studenog 2011. u 22:00
Cijena: 20 / 30 kuna

Opis:

E BASE & MR.DJ DARIO
extras: special Old School visuals
cijena ulaza: 20kn do ponoći, te 30kn iza


Naziv: Friday’s house seduction
Mjesto: Mansion
Vrijeme: 11. studenog 2011. u 
Cijena: Na upit

Opis:

Klub Mansion od svog je otvorenja postao simbolom za vrhunsku zabavu prožetu glazbom najnovijih svjetskih hitova. Veceri petkom vrlo cesto nude gostovanja svjetski priznatih DJ-a, a do sada su u klubu nastupali glazbenici poput britanskog dvojca Freemasons, DJ-i Sunnery James i Ryan Marciano, Thomas Gold, i brojni drugi.Klub petkom cesto posjećuju i poznati hrvatski sportaši poput nogometaša Totemhama Vedrana Ćorluke, Lyona Deana Lovrena, manekenki Adrijane Dejanović i Ive Jerković, TV urednika Toncice Čeljuske i Mislava Bagre, i mnogih drugih.Petak je dan u Mansionu za odlican pocetak vikenda.


Naziv: Magazin
Mjesto: Roko & Akademija
Vrijeme: 11. studenog 2011. u 22:00
Cijena: 40 kuna u pretprodaji

Opis:

Još jedan odlican koncert u Vašem omiljenom klubu: MAGAZIN – petak, 11. studenog 2011. s pocetkom u 22h. Dođite i doživite hitove Sijamski blizanci, Kemija, Maslacak i mnoge druge uspješnice popularnog benda. Ulaznice po cijeni od 50 kn potražite u klubu Roko & Akademija. Uz ISIC iskaznicu svoju ulaznicu po cijeni od 40 kn potražite u agenciji STA Zagreb (Krvavi most 3).

Veselimo se Vašem dolasku! Vaš Roko & Akademija


Naziv: Battlefield of noise No.2
Mjesto: Mocvara
Vrijeme: 12. studenog 2011. u 22:00
Cijena: 15 kuna

Opis:

Novi Mocvarin program nastavlja tamo gdje su stale slušaone poput Zlostavljanja, Born Dead-a, ARS-a… Ovog puta DJ-i Zmaj i OZ ljubiteljima žešćeg zvuka i distorzija gitara pružit će audio-vizualnu ekstazu pomno odabranom selekcijom pjesama koje će vas natjerati na vratolomije na plesnom podiju.

 


Naziv: Martinje u Sirupu
Mjesto: Sirup
Vrijeme: 11. studenog 2011. u 22:00
Cijena: 20 kuna

Opis:

Sirup se ove godine po prvi put pridružuje obicaju slavljenja vina, danu sv.Martina, u narodu poznatijeg kao Martinje. Kako bi vinarski dojam bio potpuniji, u petak 11.studenog Martinje će se slaviti samo na katu Sirupa, koji svojim ambijentom daje dodatni ąarm ovom klupskom izdanju narodnog praznika.

 


Naziv: & R’n’b/House
Mjesto: Saloon
Vrijeme: 09. studenog 2011. u 23:00
Cijena: Na upit

Opis:

Još malo je ostalo do još jedne velike fešte u Saloonu! U dosadašnjih pet partyja dokazali smo da smo najluđi u gradu, pjeva se i pleše do ranih jutarnjih sati! Već provjerena kombinacija lude ekipe i nezaboravnih trash hitova 80-ih i 90-ih vas ocekuje i ovu srijedu u zagrebackom Saloonu u sklopu programa Flash-Trash!!! Za skakanje na Trash/domaće flooru zadužen je Dj Hrvoje.



Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …