Iskoristi popust! Koristi ISIC iskaznicu!

ŠTO JE ISIC?

ISIC iskaznica prihvaćena je u više od 120 zemalja diljem svijeta, a omogućuje popuste diljem svijeta, kao i unutar granica Hrvatske! Zato gdje god jesi imaju uz sebe svoju ISIC i uživaj u svakodnevnim aktivnostima za manje novca. Putuj, zabavljaj se, uči strane jezike, educiraj se, rekreiraj, uljepšavaj te uživaj u životu uz ISIC! Ako si student ili srednjoškolac stariji od 12 godina, iskaznica ISIC put je do brojnih ugodnosti i popusta po cijelom svijetu. Gdje god bio sa sobom nosi ISIC pa će ti putovanje biti lakše. Dostupne za tvoj džep bit će ulaznice za muzeje, zabavišne i nacionalne parkove, popusti u trgovinama, hostelima, a prije svega iskaznica će ti omogućiti niže putne troškove, tako da ćeš moći vidjeti više za manji novac. Osim toga, kartica ISIC preduvjet je za kupovinu avionskih karata STA Travel koje ti omogućavaju vožnju u jeftinijim  i udobnijim prevoznim sredstvima. Zamisli vožnju u vlaku ili avionu. 24 sata ili 3 sata? Cijene su  usporedive i prilagođene upravo tebi.   Dakle, gdje god se nalazio, ne zaboravi ISIC!


KAKO MOGU DO ISKAZNICE?
 
Do svoje ISIC iskaznice možeš doći već u roku od dva dana! Sve što trebaš je sljedeće:

  • Mala fotografija 3×3,5 cm ( kao za osobnu ili pokaz), može i u digitalnom formatu (putem maila ili slično)
  • Potvrda o statusu da si student (kopija indexa ili potvrda s fakulteta o statusu studenta)
  • 85,00 kuna
  • Imaš sve to? Pošalji mail na isic@esava.info i dogovori detalje o predaji podataka i preuzimanju ISIC iskaznice u S.D. Stjepan Radić!


GDJE MOGU OSTVARITI POPUSTE?

Popuste možeš ostvariti na svim mjestima koja imaju ISIC obilježje! Besplatni upadi u zagrebačke klubove, popusti na autobusna, avio i željeznička putovanja, popusti na tečajeve stranih jezika, popusti u pivnicama i ugostiteljskim lokalima, besplatnih 60 minuta poziva putem Skypea! To su samo neki od popusta koje možete ostvariti putem ISIC iskaznice! Pregled svih popusta koje možete ostvariti u Hrvatskoj možete provjeriti ovdje!

Što čekaš? Iskoristi svoje mogućnosti i uživaj u svemu što ti nudi ISIC iskaznica po nižim i povoljnijim cijenama! 


Odgovori